torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Vois kirjoittaa...

Huomattavasti on vähentynyt tämä tänne kirjoittaminen kun töissä olen innostunut käymään. Ja varsinkin nyt kun olen muutamana päivänä jo kahdelta aloittanut soittelemisen ja aina sinne yhdeksään asti olen rimpautellut. Ihan kivaa on ollut. Negatiivista palautetta ei paljon ole tullut ja ne menee kyllä helposti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Korkeintaan voin naurahtaa itsekseni jos joku oikein tylysti sanoo ettei kiinnosta mitkään gallupit. Mutta täytyy oikein mainita että eilen eräs soitto piristi kyllä pitkän päivän alkua. Erään haastattelun loppuun nimittäin yksi mies sanoi ettei yleensä vastaile mihinkään gallupeihin tai vastaaviin mutta olin kuulemma niin järkevän ja miellyttävän kuuloinen soittaja että teki poikkeuksen. Yleensä kuulemma soittajat ovat niin tympeän ja teennäisen kuuloisia ettei kiinnosta yhtään vastailla. Tuo kyllä piristi kummasti.

Ja tänään jopa kunnolla tein tuttavuutta muihin työntekijöihin tai no yhteen sellaiseen. Aikaisemmin olin vain tervehtinyt ja sitä rataa mutta tänään oikein juttelin yhden ihan mukavan nuoren naikkosen kanssa. Ja mistäpä muustakaan kuin Nightwishistä. No jos jotain vikaa kyseisestä henkilöstä pitäisi sanoa niin kyllä se on se vasen nimetön. Miksi siinä pitää sellaisen rinkulan olla? No eipä kyllä. Mukava silti että on joku juttukaveri töissä. Ja sanoipa hän minua komeaksi jollekin työntekijälle joka käveli vastaamme kun minä lähdin ruokatunnille ja hän lopetti työt.

Ja sitten jotten ihan itseäni tässä kehuisi kun ei minussa mitän kehuttavaa oikeasti ole niin palataan hetkeksi röntgenhoitajaksi opiskelun pariin. Olen siis, kuten tiedätte, lopettamassa tätä koulua mutta nyt on sitten oikeastaan jo viimeinenkin pisara tipahtanut sen jatkamisen suhteen. Sain nimittäin hylätyn farmakologian viimeisestä uusinnasta ja kurssi menisi uusiksi. Ja tämä kurssi täytyy olla suoritettuna että pääsisin suurimmalle osalle tulevista kursseista ja tämän takia minulla on nytkin jäänyt kursseja väliin. Ja se kurssihan on seuraavan kerran vasta vuoden päästä joten ensi vuodenkin kurssit jäisi väliin joten kyllä menisi aivan liian vaikeaksi tämä opiskelu. Eipä sillä kyllä väliä kun joka tapauksessa olen jo päättänytkin vaihtaa alaa.

Itse asiassa minulla on harvinaista kyllä jopa jotain suunnitelmia tulevaisuudelle. Ei kovin pitkän tähtäimen mutta kuitenkin niin ettei ihan hukassa olla. Yliopistoon pääsy on tietenkin ensimmäisellä sijalla mutta jos en sinne pääse niin vuosi Mannisen jalanjälillä Limingassa kirjoittelemassa ja sitten uudestaan haku. Ja tuolla gallupissa olen ehkä töissä nyt vaikka kesänkin jos niin kauan siellä viihdyn. Olisihan se ihan kiva viettää kesä Tampereella. Kovasti tällaiset suunnitelmat saavat kyllä elämiseen järkeä. Ei lähellekään niin tule ryveskeltyä itsesäälissä. Se on kauheata jos ei ole mitään hajua tulevaisuudesta vaan on ihan tyhjän päällä kuten tuossa vähän aikaa sitten tunnuin hieman olevan.

Niin ja loppuun vielä tällainen kunniamerkki jonka Kermakisulta sain. Iso kiitos siitä!



Ja kolmelle tämä ohjeiden mukaan pitäisi jakaa. Seuraaville kolmelle tämän jakaisin:
Henu, Sirenita, Lumi

Humppa Soi: Nightwish: Master Passion Greed

Elämässäopittua: Ruoskan musiikkivideokilpailu taitaakin olla eri kappaleeseen kuin mihin teimme videon.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hii! Huomaatkos, vaikka kovasti epäilit vähän aikaa sitten, niin sun elämä näyttää olevan ihan hyvällä mallilla. Iloitsen siitä ihan avoimesti näin: :D
Ilokseni havaitsin myös, että sulla on ollu naiskontakti (ja taisi olla miellyttävä sellainen, vaikkakin sormustettu, mutta silti)! Hienoa!
Ja sitten iloitsen vielä tuosta kunniamerkistä, kas näin: :DDDDDDD
Kiitos Wille, olet sinä ihana. ;)

Wille kirjoitti...

Minä iloitsen tuosta sinun kommentista. Kiitos. Näinkö sitä iloitaan: :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan niin juuri aivan! :D

Wille kirjoitti...

Ja jos vielä sanon että olet ihana niin sitten voin vaikka laittaa näin: ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kih!;)

manninen kirjoitti...

Ne on ne kiharat... Mutta asiaan. Tuliko niiltä Ruoskan mulkeroisilta minkäänlaista vastaviestiä tuohtuneeseen viestiisi?

Mimmu kirjoitti...

Hienoa Wille, että töistä on löytynyt juttukavereita :) Ja, että elämä alkaa taas näyttämään valoisiakin puoliaan.

Wille kirjoitti...

Manninen: Vastasivat että levy-yhtiö jotain säätää. Mutta kehuivat kumminkin että videossa oli yritystä.

Mimmu: Mutta nyt kun sanoin sen ääneen niin kohta tapahtuu jotain kauheata. Niinhän se yleensä menee.

Anonyymi kirjoitti...

Heiiii, kiitos :) Lämmittipäs mieltäni suuresti tuo jaettujutska :) Kirjoituksesihan kuulosti aika possarille, ihan kuin asiat alkaisivat järjestyä pikkuhiljaa ja se suunta tulevaisuudelle olisi löytymässä... Ja suunnitelmat, ne ovat aina hyvästä ! Halaus !

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaisi kovasti tietää, että mitä alaa haet yliopistossa opiskelemaan. Oli miten oli, olen kuullut Limingasta paljon hyvää (tunnen ainakin 5 sen taidelinjan käynyttä) ja kumpi tahansa vaihtoehto kuulostaa oikein hyvältä. Tsemppiä vain hakuun! :) Kannattaa varmaan hakea avoimin mielin vähän erilaisiinkin paikkoihin, tai ainakin samaa alaa eri paikkakunnille.

Minulla on ihan sama ongelma, että lähes kaikki mieskontaktit ovat rengastettuja tai muuten vain varattuja. :P Mukavaahan se on silti miespuolistenkin kanssa olla edes jossain tekemisissä.

Annakoo kirjoitti...

se sormus on vain hidaste, ei este.
no ei vaan, ei pidä tahallaan lähteä särkemään mitään, mutta mahtavaa aina, jos löytyy samanhenkisiä työkavereita ja sehän ei ole mikään miinus ihmisessä, jos se sattuu mukavannäköinen olemaan. tiedä se, komea ylermi!

minäkin päätin tuossa juuri muutama päivä sitten, että yliopistoon,prkl, minäkin.

Wille kirjoitti...

Lumi: Eipä kestä kiittää. Ja ehkä minullekin se suunta alkaa löytymään. Näin ainakin toivon.

Elean: Äidinkieltähän minä. Ja olen päättänyt että tänä keväänä en muualle haekaan vaan tosiaan sinne Liminkaan menen jos en pääse yliopistoon. Ja sitten vuoden päästä haeskelen vähän useampaan paikkaan.

Ja onhan se paljon mukavampi jutustetella välillä vastakkaisen sukupuolen kanssa vaikka varattuja olisivatkin.

Annareetta: Komea. Pah.
Yliopistoon vaan kaikki. Ja Tampereelle.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Ja kiva, kun asiat tuntuu menevän parempaan suuntaan :)

Wille kirjoitti...

Ole hyvä vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan. :) Niin mä vähän arvelinkin, ehkä olin lukenutkin sen aiemmin blogistasi, olin vain unohtanut (sorry!).

Minäkin hain keväällä 2007 äikkää opiskelemaan Joensuuhun. Kävin pääsykokeessakin, mutta kuitenkin veri veti niin kovasti taidealoille, että pääsykokeisiin lukeminen jäi ihan liian vähälle enkä muistanut jotain kielioppijuttuja enää. Esseestäni olin saanut kai täydet, muistaakseni, pääsykokeesta kun tuli jonkinlainen yhteenveto myöhemmin kirjeenä.

Tsemppiä. Kannattaa kirjoitella muutamia äidinkielen yo-aine-tyyppisiä esseitä harjoitukseksi ja lukea myös kieliopista kertauksen vuoksi asiat läpi, niin kyllä sinä pääset! :) Yliopistot ovat muuten paljon rennompia paikkoja kuin niiden maine on.

Wille kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta. Ja sinä kyllä kuulutkin taidealalle.

Pistaasi kirjoitti...

Lyhyesti: Jee! Kiva kuulla että menee hyvin :)

manninen kirjoitti...

Aika jännä että Ruoska kehu. Ainakin tuli parempaa palautetta Kuin Olavi uusivirralta.

Thundercat kirjoitti...

hyvä että rupee sujumaan :) minkäslaista palautetta se olavi uusivirta sitten laitto jos ruoskalta parempaa tuli :)

manninen kirjoitti...

Ola ei laittanu mitään palautetta...Tuskin edes kahto koko videota.

generated by sloganizer.net