maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Menee ne pyhät yksinkin...

Mitä tämä erittäin jännä pääsiäinen on sitten pitänyt sisällään. Pääsykokeisiin lukemista, musiikin kuuntelua ja koneella istumista. Lauantai-iltana tosin kävin kaverini luona ja siellä menikin tuonne neljän nurkille. Juteltiin ja pelattiin Scotland Yardia. Minä tietenkin pidin yllä ultimuksen mainettani ja hävisin alta aikayksikön. Tietenkin.

Uudesta tietokoneen näytöstäkin olen aina välillä haaveillut. Ajattelin että jos ostais sellaisen 22" niin vois katsella leffoja koneelta ja vois tuon telkkarinkin viedä pois täältä tilaa viemästä. DVD-soitinkin kun tahtoo reistailla ja se on aina ihan arpapeliä suostuuko se leffan näyttämään vai ei. Mutta kun ei sitä rahaa ole niin vähän vaikea ostaa.

Ei tässä muuta. Huomenna arki jatkuu. Ilmaantuukohan Sähkis tänne takaisin tänään vai vasta huomenna?

Humppa Soi: Ruoska: Amortem

8 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Ei kait se nyt sinne tuu? Eikös meillä ollu diili?

Wille kirjoitti...

Ei taida vaan Sähkis vielä tietää tuosta diilistä. Pitäiskö sille ilmottaa?

Mimmu kirjoitti...

Oishan se hyvä. Ja toisaalta, kyllähän sen pitää sieltä ne vaatteet hakea?

Wille kirjoitti...

Niin. Vaikka mitäs se vaatteilla.

Mimmu kirjoitti...

Reps :D

Anonyymi kirjoitti...

No tuliks se ?

Thundercat kirjoitti...

kyl se 22" näyttö kantsii hankkia.. Ite sain sellasen joululahjaks.. tuurissa oli ollu tarjouksessa jotain 200€ niin ei nää halvimmat näytöt ihan kauheen kalliita ole. Sit jos haluaa kattoo tv:tä niin hankkii digikortin siihen, eikä tarvi ees lupamaksua maksaa :)

Wille kirjoitti...

Kyllä se äsken minut herätti, illallahan sen aluksi piti tänne ilmaantua mutta juna oli ollut täynnä niin tuli sitten aamujunalla. Ja kouluunhan se tuosta suunnisti melkein heti.

Thundercat: Sellaista minä olen vähän haaveillutkin.

generated by sloganizer.net