torstaina, maaliskuuta 20, 2008

Viikon viimeinen työpäivä vielä edessä

Tänään vielä töitä ja sitten pääsiäisen pyhät lomaa ja vasta tiistaina seuraavan kerran soittelemaan. Toivottavasti nyt saisin vapaapäivinä oikeasti luettua pääsykokeisiin. Enhän minä noita asioita vielä kovin hyvin osaa.

Töissä oli eilen aikasta kehno päivä. Ainakin jos sitä palkan mukaan arvioi. Ei oikein tahtonut haastatteluja saada aikaiseksi kun ei vaan vastattu puhelimeen ja palkkahan muodostuu osittain siitä miten hyvin haastatteluja saa tehtyä. No tein kyllä sellaisia melkein puolen tunnin haastatteluja että ei niitä kovin montaa tarvitse saadakaan tehtyä että pääsee kohtuulliselle palkalle. Mutta eilen kyllä tuli vastaan tämän hetkisen urani ehdottomasti hauskin haastateltava. Joku ihme vanha ukkeli jolla oli älyttömän hauskat jutut. Ei siitä haastattelusta meinannut mitään tulla kun sen kanssa vaan naureskeltiin. Tein varmaan jonkun ennätyksen haastattelun kestossa. Tunti siinä vierähti ja se ukkeli vielä aluksi sanoi että tehdäänpäs nyt nopeasti tämä haastattelu. Ei haitannut kyllä yhtään vaikka siinä kestikin niin kauan vaikka se on vähän palkastakin pois. Oli niin hauskaa.

Toivottavasti tänään on myös kivoja haastateltavia.


Humppa Soi: Korpiklaani: Hide Your Richess

Elämässäopittua: Kylläpäs aurinko paistaa kauniisti tänään.

10 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Olikos tänään kivoja haastateltavia?

Wille kirjoitti...

Olihan tänäänkin ihan kivoja. (Lue: paljon naisia)

Mimmu kirjoitti...

Et kai menny ihastuun niihin? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Soita mulle, mä voin antaa pitkän haastattelun ;)

Wille kirjoitti...

Mimmu:En ihastununna mutta mukavampi se on naisten kanssa jutustella.

Lumi: Harmi kun ei niitä numeroita voi itse valita. Mielellänihän minä sinulle soittelisin.

Mimmu kirjoitti...

Jos voisit valita numerot, niin mullekin saisit soittaa. Vaikka yleensä välttelen kaikkia puhelinmarkkinointi/-galluppijuttuja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ai ei saa ite valita, no höh ! No voikos sinne väliin ujuttaa jonkun numeron johon soittaa ;) Tai lahjoa numerolistan tekijää :DD

Wille kirjoitti...

Lahjomisesta en tiedä. Mutta muuten ei ainakaan kovin helposti sinne saa väliin ujutettua omaa numeroa kun ne tulee suoraan koneelta ne numerot ja eihän niitä itse tarvitse edes näpytellä.

Olis se kyllä jännää soitella blogitutuille. En tiedä sitten tulisiko haastattelusta mitään.

Mimmu kirjoitti...

Varmaan pystyt vaihtamaan asiakkaan nron sinne soittopohjaan. Vaihdat sinne vaan blogitutun nron ja laitat noteseihin uuden nimen ja jos oot siellä firmassa missä kuvittelen, niin sitten vaan toivot, että sä saat sen puhelun. ;)

Wille kirjoitti...

Olen minä varmaan siellä missä luuletkin minun olevan. Kiitos vinkeistä mutta taidan kuitenkin tyytyä (ainakin vielä) soittelemaan ihan täysin vieraille. Nimittäin en oikein ole varma miten sinne niitä numeroja edes syötetään. Niin ja siellä voivat vielä näin alussa kuunnella meidän puheluja niin olishan se vähän noloa jos siellä vaan vikittelisin blogityttösiä.

generated by sloganizer.net