sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Mystistä

Eilen päivä kului Mannisen kanssa leikkien eli Karu Productionsin seuraavaa projektia kuvaten ja editointikuntoon saattamisessa. Saunassa kävimme ja sitten laitoimme kuvauksemme siirtymään koneelle editoimista varten. Siinä sitten ehkä n. klo 23.00 kuului jotakin tippuvan postiluukusta. Menin katsomaan ja sieltä oli joku pudottanut CD-levyn. Poltetun levyn jossa luki Motörhead 1977-1991. Laitoin levyn soittimeen mutta soitin ei inahtanutkaan. Sitten tajusimme että kyseessä on mp3 levy. Levyltä löytyikin 10 albumillista Motörheadin musiikkia. Ei huonoa ollenkaan. Mutta kukahan tämän pudotti postiluukustani? Ja miksi? Onko kyseessä joku erehdys? Onko levy tarkoitettu jollekin muulle? Vai onko sen vain joku huvikseen pudottanut ohi kävellessään luukusta sisään? En ehkä koskaan saa vastausta. Tällaiset yllätykset ovat kyllä kieltämättä kivoja. Kyllä minun postiluukusta saa jatkossakin pudottaa levyjä. Innolla otan kaiken kyllä vastaan.

Tästä tapahtuneesta ei kauan ehtinyt kulua kun olin kuulevinani postiluukun uudelleen käyvän. Ajattelin kuitenkin kuulleeni omiani ja jatkoimme Mannisen kanssa Motörheadin kuuntelua ja vanhojen kuvauksiemme katselua. Myöhemmin vasta huomasin että sieltä oli pudotettu kaksi paperilappusta. Toisessa luki. "Silence 22.00 Peace, Dudes!" ja piirretty rauhan merkki. Toisessa oli vain numerosarja. Todennäköisesti puhelinnumero. Ehkä pidimme siis liikaa meteliä. Mutta miksi puhelinnumero? Olettavatko muka että haluaisin soittaa siihen? En ole kyllä soittamassa.

Tänään sitten aloitimme (tai lähinnä Manninen aloitti) editoimisen ja siitä lisää sitten jos se joskus valmistuu. Pääsette ehkä jopa näkemään tuotoksemme.

Nyt jos söis vähän kevätkääryleitä ja sitten illemmalla kävisi oikein kunnolla jossain syömässä.

Humppa Soi: Ruoska: Helvettiin jäätynyt
Humpastalainattua: "Ei minulta mitään puutu, vain kyky elää ja taito kuolla."

Elämässäopittua: Kyllä Suomi osaa valita oikeat edustajat euroviisuihin

9 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Teillä asuu erikoista porukkaa...

Wille kirjoitti...

Niinpä...
Kiva kun sinäkin pitkästä aikaa kommentoit.

Pistaasi kirjoitti...

Ihailijapostia?

Wille kirjoitti...

Epäilen kyllä vahvasti.

Jensku kirjoitti...

sun pitää soittaa siihe numeroon!!!

Tiina kirjoitti...

Siis tässä on nyt melko varmasti käynyt niin, että sä olet luukuttanut siellä jotain Kaija Koota tai jotain muuta "yhtä hyvää". Naapuri ei ole enää kestänyt, vaan on päättänyt valita musiikin, mitä tahtoo seinän läpi kuunnella. (Minä tosin olisin kyllä valinnut jotain muuta kuin Motörheadia). Sitten se naapuri ei kuitenkaan tajunnut, että joutuu kuuntelemaan sitä vielä klo 22 jälkeenkin, joten päätti huomauttaa asiasta.
Mutta se puhelinnumero... Ehkä se haluaa, että soitat sille galluppi-puhelun?

manninen kirjoitti...

Kaikki postiluukusta tulleet esineet ovat eri henkilöltä. "Peace Dudes"-lappu on naapurilta, puhelin numero siltä naiselta joka kohtasi sinut hississä ilman paitaa ja Motörhead levy on merkki jumalalta, joka haluaa että jätät kikkelihevin ja alat kuuntelemaan parempaa musiikkia...

Thundercat kirjoitti...

Onpas mysteeristä.. peace lappu on ainoa selvä asia... mutta puhelinnumero? ja motörheadin mp3 levy? ehkä se motörheadin levy on joltain sun luokkakaverilta tms. joka päätti yllättää sinut? puhelinnumero on varmaankin joltain hyvännäköiseltä naiselta

Wille kirjoitti...

Hyviä ehdotuksia ratkaisuksi. Aika moni näköjään sitä mieltä että puhelinnumero on naiselta. Aika jännä...
Mietinkin tuota että voisiko se olla joltain kaverilta se Motörheadin levy mutta ei kukaan kaverini Motörheadia kuuntele.

generated by sloganizer.net