tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Aika jännää vai mitä?

Eilen oli ensimmäinen työpäivä ja pääsin vihdoin häiritsemään ihmisiä puhelimitse. Yllättävää kyllä viihdyin siellä. Työilmapiiri vaikuttaa sopivan rennolta ja ensimmäisen soiton jälkeen ei enää jännittänyt yhtään soitella vieraille ihmisille. Eikä vastaan tullut vielä yhtään hankalaakaan haastateltavaa. Eikä siinä paljon tarvitse mitään miettiä. Mukavaahan se on että nyt on vähän jotain tekemistä niin ei ihan jumiudu tänne kämpälle koneen ääreen. Nyt voi istua koneen ääressä ja saada siitä vielä vähän palkkaakin.

Pääsykokeisiin ei ole viime aikoina nyt paljon ehtinyt lukemaan mutta täytyy sekin taas aloittaa kun pääsee vähän rutiiniin kiinni.

Manninen on ollut lauantaista asti riesanamme. Ja nyt kansaa varmaan kiinnostaa mitä olemme täällä editoineet kasaan nyt jo pari päivää jopa niin ahkerasti etten ole ehtinyt blogillekaan kirjoittelemaan saati paljon muita lukemaan. No Ruoskalle teimme musiikkivideon. Pahoittelemme siinä näkyvää paljasta pintaa. Se voi järkyttää katsojia.

Ja pahoittelen myös tuon "aika jännä" ilmaisun tarttumista mutta sen siitä saa kun innostuu Pasilaa katsomaan. On kyllä tosi hauska sarja. Suosittelen.

Eilen sitten karkasi vähän valvominen taas käsistä. Kaikki alkoi siitä kun mietimme niitä lappusia jotka postiluukusta tippuivat. Neljään asti siinä taidettiin sitten väitellä eri asioista. Onneksi Manninen lähtee tänään niin saadaan taas rauha taloon.

Tänään sitten pyykin pesua ja illaksi töihin.

Elämässäopittua: "Nykyään kaikki on aika jännää"

5 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Aika jännää valvoa neljään asti yöllä vaikka on aikanen herätys ja tapella jostain turhasta...aika jännää

AC/DC kirjoitti...

Aikanen herätys....Joo-o!

Jööti kirjoitti...

PASILA BOXI! pitänee itesekkin rynnätä ostamaan se.

Wille kirjoitti...

Joko se on ilmestyny? Täytyypä ostaa jos ei hirveitä maksa.

manninen kirjoitti...

Perkeleen dvd-laatikot! Ihan kun ei olis rahareikiä muutenkin...

generated by sloganizer.net