keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Pyryttää, pyryttää

Kylläpäs se taas ihanan keväisellä kelillä meitä hellii. Tuulee ja pyryttää joka suuntaan. No jos se siitä vähän hellittäis ennen töihin lähtöä. Huomenna onkin vapaapäivä töistä kun pitäähän sitä valmistautua henkisesti illan musiikilliseen koitokseen. Laitetaankin tässä sen tiimoilta biisikisa pystyyn. Säännöt on tutut. Kumpi parempi ja miksi?



Korpiklaani - Happy Little Boozer



Metsatöll: Lahinguväljal näeme, raisk!

13 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ääni Korpiklaanille.
Kumpaankaan yhtyeeseen en ole oikein perehtynyt, joten molemmat biisit oli ihan uusia tuttavuuksia, mutta tuo Happy little boozer oli jotenkin reippaampi pläjäys.

(oli muuten ihan sattuma, että laitoin itsekin juuri musakisan blogiini, en matkinut sinua! :D)

Mimmu kirjoitti...

Ääni Metsatöllille. Vaikkei sekään oikein kunnolla iskeny, se liiallinen basso (?) pisti vähän siinä vastaan.

manninen kirjoitti...

Metsatölli parempi. Koska pidin siitä enemmän ja viro on kaunis kieli. (Sopii paremmin tälläiseen kuin englanti, joka kuulostaa omiin korviini tökeröltä)

Tiina kirjoitti...

Mä tykkäsin tuosta Metsatöllistä enemmän.
Siinä oli selkeästi paremmat lyriikat (vaikken mitään ymmärtänytkään), meininki ja musiikki myös miellytti minua enemmän. Aika tykit kitarat.
Ei oikein napandeeraa tuollainen Korpiklaanin kansantanhuhevi.

Anonyymi kirjoitti...

No hitto. Vähän on vaikeeta. Luulisin, että annan ääneni Metsatöllille, pääasiassa koska kieli on jotenkin... nouseepi hymy naamalle.

Wille kirjoitti...

Mielenkiintoista. Tölli johtaa.

Ja Manninen, se englannin tökerö ääntäminen kuuluu Korpiklaanin musiikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Metsatöllille menee mun ääneni. Jotenkaan mä en nyt aamutuimaan tykännyt siitä Korpiklaanin viulunvingutuksesta.

Thundercat kirjoitti...

Kyllä tuo Metsatölli kuulostaa paremmalta. Korpiklaanin biisi oli liian yksinkertainen, periaatteessa saman toistoa koko ajan. Vaikkakin täytyy sanoa että näin kylmiltään kuulosti aika hassulta tuo viron kieli (todennäköisesti yhtä hassulta kuulostaa suomen kieli musiikissa ulkomaalaisilla) mutta siihenkin varmaan tottuu. ääni siis Metsätöllille, Ihan ok biisi.

manninen kirjoitti...

Ei se ääntäminen haittaa, vaan itse kieli. Ei humppaheviä voi laulaa englanniksi, se on liian sivistynyt kieli. Sama jos tekisi viikingeistä elokuvan ja antaisi niille konetuliaseet...

manninen kirjoitti...

Korpiklaanin suomenkieliset kappaleet iskisivät varmaan paremmin meikeläiseen...

Wille kirjoitti...

Thundercat: Metsatöll on sellainen että aluksi siinä pistääkin korvaan ja kuulostaa hassulta tuo kieli mutta kyllä siihen tottuu niin kuin arvelitkin.

Manninen: Minusta tuo englanti sopii humppaheviin siinä missä muuhunkin musiikkiin vaikka kyllä Korpiklaanin kannattaisi ehdottomasti vetää enemmän Suomeksi. Tai sitten saameksi niin kuin ennen Korpiklaania tekivät. Varmaan sen takia enemmän englanniksi laulavat kun menestyvät paremmin ulkomailla mitä Suomessa.

Joka tapauksessa hyviä bändejä molemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Ääni menee Korpiklaanille. Tuli mieleen mustalaispunkkia vetävä Gogol Bordello. Pisti kieltämättä suupielet nousemaan ylöspäin.

Wille kirjoitti...

Pakko oli käydä youtubesta katsastamassa mikä tuo Gogol Bordello on. Sehän oli hauskaa.

generated by sloganizer.net