lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Viikate viuhui

Perinteisesti poikamiesten kanssa otimme taas säpinäkisan eli kenellä on vähiten säpinää vastakkaisen sukupuolen kanssa. Minähän sitten heti alkumetrillä jouduin alakynteen kun kaverini pyysi illanistujaisiin glögiä juomaan ja piparia syömään. Siellä sitten oli luokkakavereitani noin kourallinen ja kyllä siinä jotain kai minä niille sanoinkin. Pelasimme sanapeliä ja peli jäi hieman kesken mutta Team Ultimus oli vahvasti toiseksi viimeisenä kun poistuin takavasemmalle Viikatetteen keikalle. Siellä vedin ihan nollapelillä säpinät mutta kun vastassa oli niinkin kovia poikamiehiä kuin sähkis ja Manninen niin taisin hävitä kisan. No olenhan minä jo tottunut häviämään.

Itse keikasta sitten. En osaa tarpeeksi ylistää sitä että saisitte oikean kuvan siitä. Viikatteen pojat ovat lauteilla kuin kotonaan. Mahtavaa soitantaa ja välispiikit Viikatteelle tuttuun tapaan hieman pilke silmäkulmassa. Aiheet vaihtelivat aina Pepe Willbergistä taskubiljardiin. Ja kun mitään bileihmisiä emme ole niin suorinta päätä suunnistimme keikalta kämpille ja siksi nyt tässä koneen ääressä istun.

Ai niin. Sorruin taas ostamaan musiikkia. Viikatteen Marraskuun lauluja I ja II vinyylinä. Kaupan päälle sain myös hienon seinäkalenterin.

Humppa Soi: Viikate: Ei enkeleitä
Humpastalainattua: "Paha vaanii vaan ei vie."

Keikallakuultua: "Ne on pohjalaisia, siksi ne painivat."

P.S. Mitään karua ei sitten tapahtunutkaan, mutta onhan tässä vielä viikonloppua jäljellä.

4 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Kivan kuuloinen ilta :)

Anonyymi kirjoitti...

No, eihän sitä aina tartte mtn katastrofaalista tapahtuakaan, ei ainakaan näin joulunalla, eiks jeh ? Glögiä ja piparia :D Meil on muutes Lapsen kaa tänään torttu- ja piparitalkoot, josset ois ni kaukana ni kutsuisin sut mukaan talkoisiin...

p.s. Mäkin haluun keikalle kans !!!

Wille kirjoitti...

Ilomielin olisi tullut jouluherkkutalkoisiin. Glögi on kyllä hyvää.

Ja keikkoja on minulla ihan kiitettävästi lähiviikkojen aikana luvassa. Kuulette kyllä kaikista kun niiden aika tulee.

Thundercat kirjoitti...

Oon kateelline.. omistat Viikatteen vinyylejä ja sait vielä kalenterin.. noh onneksi pääsee sentään perjantaina Viikatetta katsomaan. Toivottavasti Vaasassa on hyvä meininki :)

generated by sloganizer.net