keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

"It's hard for me to love myself right now"

Väsytti taas nousta aamulla. Kouluun matelin. Tunti alkoi 8.30 ja aloitimme kokeen palautuksen. Kokeita palautettiin ja minähän sen kokeeni viimeisenä sain eteeni. Kaksi koetta. Molemmista kirkastakin kirkkaampi nolla. Ei se hirveästi yllättänyt mutta vituttihan se silti. Opettaja vielä totesi siinä ensimmäistä koetta läpikäydessämme että yksi on saanut vitosen. (Onnea sille!) Ja vastaavasti kaksi ovat kyllä sitten saaneet hylätyn. Koko luokka kääntyi sen kuultuaan minua katsomaan. Mistähän arvasivat että minä olen toinen niistä? Toisesta kokeesta ei sitten kukaan vitosta tainnut saadakaan, mutta ykkösiäkään ei ollut yhtään. Ja vain yksi hylsy. Olen pohjalla yksin. Hienoa.

Opettaja halusi vielä keskustella kanssani asiasta ja kyseli että mistä nyt kiikastaa kun kokeet menevät huonosti. Mitä minä siihen osaan sanoa. Ei kai sille voi suoraan sanoa että kun olen niin paska ja laiska ihminen jota ei kiinnosta mikään niin onko se mikään ihme ettei ihan putkeen mene. Olo oli vähän kuin siinä Kummeli-sketsissä jossa sille betoniäijälle soitetaan ja se vastailee vaan joo, joo, joo ja lopuksi: Asia kunnossa. Sen jälkeen vasta purkaa hermot heittelemällä toimistotarvikkeita. Minä pidin hermoni kyllä vähän vielä paremmin enkä alkanut heittelemään kansioita ja papereita ympäri luokkaa. Olisihan sekin tietenkin ollut vähän vaihtelua.

Ja keväälle suunniteltiin siinä vielä jotain opetusharjoittelua. Miten sitä voi toisille mitään opettaa kun ei itseäkään saa oppimaan mitään. Alkoi jo vituttamaan koko ensi kevät.

Ja näillä iloisilla mielin nyt sitten neljältä uusintaan. Vielä olisi kyllä aikaa lukea mutta voitte kyllä rivien välistä päätellä miten korkealla motivaationi taas on.

Humppa Soi: Inkubus Sukkubus: All Along The Crooked Way
Humpastalainattua:
" Young man, hang your head and cry
Its time to suffer, time to die
Abandon you the dreams of youth
Abandon love, hope and truth!"

Koulussaopittua: Mikähän kiero vitsi tämäkin osio aina on kun en siellä mitään koskaan oikeasti opi.

Iltalisäys:

Uusinta meni niin etten osaa sanoa siitä yhtään mitään. On siinä se mahdollisuus että läpikin menee. Sain siihen luettua vielä ennen koetta kun kaveri tuli vähän potkimaan persiille. Ja tilastotieteen numerokin oli ilmaantunut Winhaan. Kakkonen napsahti eli puhtaasti läpi. Sitä kyllä osasin odottaakin. Enää ei muuten vituta niin paljon kuin tuossa päivällä. Ja kohta saunomaan ja leffaa katsomaan kavereiden kanssa.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli tähän tarkoitus kirjoittaa jotain iloista ja rohkaisevaa, mutta en sitten keksinytkään... Voi jeh.

Tuo nyt vähän tuntuu siltä, että tarvitsisit taukoa kaikista koulujutuista. Toivottavasti joululoma auttaa siihen.

Uuden vuoden jälkeenhän me ollaan niin rakastuneita, että kaikkii sujuu tuosta noin vaan :D

Wille kirjoitti...

Kiitos kommentista. Se on kyllä vaikea kirjoittaa mitään rohkaisevaa mutta kuten varmaan tiedätkin niin on se kiva että jotain kirjoittaa.

Toivotaan tosiaan että loma auttaisi. Hieman kyllä epäilen. Ja sitä ennen olisi vielä pari tenttiä.

Ja tuo rakastuminen tosiaan voi auttaa lomaa paremmin.

Tiina kirjoitti...

Jostain syystä kuulin korvissani tuon postauksen otsikon Tony Kakon äänellä...

Asiasta toiseen. En yritä nyt olla kannustava, mutta tiedät varmaan itsekin, että tentit menisivät paremmin, jos niihin lukisi enemmän?
Et ole varmastikaan laiska paska, mutta jos ei kiinnosta, niin se tuottaa ongelmia. Itselläni on yksi muille ihan helppo peruskurssi suorittamatta ollut jo useamman vuoden, koska kerrassaan vihaan sitä, eikä kiinnosta yhtään. Pistäähän se vituttamaan aina toisinaan.

Mutta kyllä se siitä. Jotenkin. Ihan varmasti. (Nyt yritin olla kannustava).

Mimmu kirjoitti...

Halaus

Wille kirjoitti...

Tiina: Kakkohan se. Yllätyin että tunnistit.

Ja kyllä minä tiedän että motivaation puutteesta ne suurimmaksi osaksi johtuu ettei oikein tahdo onnistua. Sen kun löytäisi mutta kun se pirulainen on niin hyvin piilossa.

Olen aina ollut huono lukemaan ja tuntuu että aina vaan huonompaan suuntaan olen menossa. Ja sitten kun sanotaan vaan että lukisit enemmän ja ota nyt niskasta kiinni niin alkaa vaan vituttamaan enemmän, vaikka hyvää silläkin tarkoitetaan. Enkä nyt tarkoita sinua. Sinä osasit muotoilla tuon kannustuksen oikein mallikkaasti.

Pitäisi varmaan osata luottaa omiin taitoihin ja kykyihin niin sekin auttaisi mutta kun sekin on paljon helpommin sanottu kuin tehty.

Mimmu: Halaus vastaanotettu. Kiitos.

Tiina kirjoitti...

Niin yllätyin minäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Huh. Huojensi tuo iltalisäys. Jotain hyvääkin siis. Toivotaan nousujohteista tulevaisuutta! Saat sellaisen vaikka joululahjaksi.

Miellyttävää elokuvailtaa.

Wille kirjoitti...

Ajattelinkin lisätä sen ihan sillä ettette ajattele minun täällä ryveskelevän koko iltaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hjuva juttu :)

Tiina kirjoitti...

Winha Wille. :)

Anonyymi kirjoitti...

Koitetaas ny tsempata ensi vuoden puolella. Tehdään vaiks kimpassa semmoinen uuden vuoden lupaus. Mä voin sit kuulustella sua aina blogien välityksellä, että onkos tullut luettua ;)

Tiedän kyllä tuon tunteen, että motivaatio on ihan kadoksissa, mutta jos nyt jätät leikin kesken ni se harmittaa sua jostain välistä ihan sikana... e tiedä hyödyttäisikö jos koittaisi olla nyt hetken siitä ressaamatta, keskittyisit nyt ihan muihin juttuihin kuin vaiks niihin pipari- ja torttutalkoisiin.

Tsemppiä, kyllä kaikki järjestyy. Leuka pystyyn vaan !

Wille kirjoitti...

Tokihan minua voi yrittää tsempata lukemaan ja kyllä tuo kaverin kanssa lukeminen ainakin tuntuisi vähän auttavan. Yksin jättää helpommin lukemisen kesken ja tekee jotain muuta.

Ai niin. Piparit ja tortut perjantain pikkujouluihin pitäisi tehdä jossain välissä. Jos tyytyisi valmis taikinaan pipareiden suhteen. Jotenkin on nyt aika mennyt vaikkei mitään ihmeitä ole edes tehnyt.

generated by sloganizer.net