torstaina, joulukuuta 13, 2007

"Jylhä on kauneus ja ääretön yksinäisyys"

Tein ehkä tyhmästi kun aamulla kävin kaupungilla ostamassa kroonisille poikamiehille pikkujoululahjat. Itselleni mukaan tarttui Nightwishin sinkku Erämaan viimeinen, Megadethin Cryptic Writings ja Hyvää joulua kirvesvartta levyt. Ja sieltä palattuani postiluukusta napsahti vielä uusin Soundi ja sen mukana Soundi-CD. Miten ihmeessä minä nyt saan itsestäni irti että lukisin huomiseen tenttiin?

Flunssakin taitaa sitten oikeasti iskeä. Kurkku ollu koko viime yön ja tämän päivän kipeänä. Ja muutenkin väsynyt olo. Kunhan nyt lauantaina olisi sen verran kunnossa että saa itsensä raahattua Nightwishin keikalle. No sinne mennään vaikka mikä olisi. On sitä niin odotettu.

Humppa Soi: Musta Joutsen: Jossakin on vikaa
Humpastalainattua:
"Jossakin on vikaa, lehmää ja sikaa meidän kotona huudetaan
Kaikki helvetin hullut ja saatanan sairaat meillä kyllä tunnetaan."

8 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mieshän on usein keikoilla. :)

Sun pitää paketoida ne omat ostokset yms ja kirjoittaa päälle "saa avata vasta tentin jälkeen"

Wille kirjoitti...

On jo myöhäistä. Sorruin jo kuuntelemaan. Ja flunssa on vienyt viimeisetkin voimat lukemiseen. Muutamaan kertaan olen yrittänyt lukea mutta eihän siitä ole mitään tullut. Ei ajatukset pysy oikein kasassa.

Akkiki kirjoitti...

Tiedän tunteen, ei paljon oo tenttejä ikävä. Tosin opiskelijan elämää tuli ikävä siinä vaiheessa, kun muistin, että opiskeluun kuului myös kolmen viikon "pakollinen" joululoma. Nyt sitä ei oo, eikä tuu. Seuraava loma on kesällä ja sitä iloakin kestää vaivaiset pari viikkoa. Olettaen siis, että olen säilyttänyt työpaikkani siihen asti :D

Wille kirjoitti...

Eikä sinulla varmaan ole ikävä sitä etäsuhteiluakaan. Ja eiköhän se työpaikka säily. Kuka nyt sinusta haluaisi päästä eroon?

Nyt lähinnä harmittaa se että tämän flunssan piti iskeä, se ainakin romutti suunnitelmani huomisen tentin suhteen. No jos kävis ainakin huomenna katsomassa millainen tentti on, niin tietää sitten uusintaan lukea jos vaikka tästä parantuisi.

Ja enää kaksi yötä...

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin ehdottaa tuohon lukemiseen musiikillista palkitsemis-taktiikkaa, mutta sä oletkin kipee. Voih.

Koita lukea muutama 'tärppi' huomiseen tentiin, jos vaikka luvut osuis kohdalleen ja tulis loistotuloksia. Itse olin kyllä maailman huonoin noissa tärppihommissa. Paitsi kerran; tentissä yksi ainoa kysymys ja minä luin kahvilla siitä just ennen tenttiä. (Kaveri kyllä suositteli lukemaan sen.) Mutta kiitettävä tuli.

Eihän sitä koskaan tiedä.

Parantumista!

Wille kirjoitti...

Kiitos! Olo on välillä parempi ja välillä huonompi. Aaltoilevaa flunssan oireilua. Väsyttänyt on kyllä tasaisesti koko päivän.

Harvoin tärpit kyllä oikeasti osuvat kohdalleen. Tuntuu että kysymykset on aina niistä asioista jotka huonoiten olen lukenut.

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamista ja tsemppiä tenttiin!

Aivot ei nyt tuota hurjia määriä tekstiä...

Wille kirjoitti...

Kiitos. Ei sitä paljon tarvitse tuottaakaan.

generated by sloganizer.net