lauantaina, joulukuuta 29, 2007

Rauhaa vaan

Joulu meni ja minä olen täällä taas. Tampereella. Menen kyllä vielä takaisin Karstulaan ennen kuin kouluni alkaa mutta ainakin tiistaihin asti täälläkin välillä seikkailen. Tarkoituksenahan on minulla ja Mannisella saada vihdoin ja viimein meidän elokuvayritelmämme valmiiksi editoitua. En siis varmaan kovin paljon jouda täällä blogimaailmassa seikkailemaan.

Lyhyesti voin kyllä kertoa miten joulu meni:

Ennen joulua perutin porukoitten auton keskellä pihaa seisovaan peräkärryyn. Takalasi meni paskaksi ja kiva lommo muutenkin perään ilmestyi. Että sellainen joululahja tänävuonna iskälle.

Joulu meni ihan perinteisesti. Vähän tylsempää oli kuin aikaisempina vuosina. Ehkä välillä jopa itsesääli meinasi kyläillä. Lahjoja sain perinteiseen tapaan kohtuudella. Velipojalta sain suomirock-trivian ja sitä tulikin sitten joulun pyhät pelailtua. Ja veljen Simpsoneita ja äidin Housea katseltua. Kinkkua söin ja karjalanpiirakoita.

Ei kai tässä mitään muuta mitä tänne kirjoittaisin.

Ai niin nuo biisit tuolla edellisen jutun kommenttilaatikossa olivat ihan osuvia paitsi se Mannisen ehdotus. Ja kiitos muutenkin kommenteistanne.

Humppa Soi: Vesa-Matti Loiri: Siipeen jos sain
Humpastalainattua: "Ei se raukaksi tee, sitä jos pyyhkäisee kämmen syrjäänsä kyyneleen."

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Moi ja hyviä välipäiviä!

Wille kirjoitti...

Moi. Vielä näköjään sinäkin tänne osasit joulun pyhien jälkeenkin.

Mimmu kirjoitti...

Wille!!! :) Nice to see you.

Wille kirjoitti...

Mites se Mimmu minut näkee? Ettet vaan siwan nurkilla seuraile ikkunasta kuinka nyhjötän koneen ääressä. Mutta siis kivahan se on että löydät vielä tiesi tänne.

Mimmu kirjoitti...

täällä Siwan kulmalla olen... Kylmä tulee... :(

:D

Wille kirjoitti...

No tule sisään sieltä. Täällä on vain kaksi hikistä poikamiestä editoimassa paskaa elokuvaa.

Mimmu kirjoitti...

Ei huonompi tarjous ;)

Tuulia kirjoitti...

Hei. Kiva kun olet palaillut taas. Käyn lukemassa, vaikka aina en osaakaan kommentoida. Enkä nytkään, muuta kuin että toivon ihanaa uutta vuotta -08 jo nyt tässä vaiheessa :)

Wille kirjoitti...

Kiitos ja hyvää uutta vuotta sinullekin! Kiva kun käyt lukemassa. Minä en ole tuonne uudelle blogillesi vielä ehtinytkään. Jatkossa täytyy sielläkin käydä.

generated by sloganizer.net