lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Ilta lähenee tunti tunnilta...

Eilen sitten vietimme kroonisten kanssa pikkujouluja. Niistä ehkä poikamiesten blogilla lisää sitten myöhemmin. Sanotaan vaan että pipareita syötiin (tein komean hirttoköysi piparin mutta söin sen jo niin en saa kuvaa tänne) ja glögiä juotiin tonttulakit päässä ja joululauluja kuunnellen. Lahjat jaettiin. Lahjaksi sain pari kirjaa (Petturin testamentti ja Nettiansa), kertakäyttö hengitysuojaimia, kampauskirjasen, koiranruokakupin, hubbabubba purkkaa ja sitten todellisen yllätyksen. Velipoika osti sellaisen mitä oikeasti olen mielinyt. Kaija Koon joululevyn. Kiitos siitä.

Käytiin me vielä baarissa ja ei kyllä ollut taas minun paikka se. Olenko minä vaan niin tylsä ja tyhmä ihminen kun en tykkää baarielämästä. Ehkä jos joisin niin ymmärtäisin paremmin. Tietenkin se riippuu aina porukasta. Luokkakavereiden kanssa on kyllä ihan hauskaa silloin harvoin kun jossain käymme. Ja keikalla käynti on taas aivan eri lukunsa.

Tänään nukuimme pitkään ja pidimme poikamiesten kokouksen. Kebabilla kävimme ja nyt porukka lähti omille teilleen ja rauha palasi kämppään.

Ja enää puhutaan tunneista kun pääsen nauttimaan pitkästä aikaa Nightwishin keikasta. Perhoset vatsassa vain kasvavat. Mitään muuta bändiä en koskaan odota niin paljon näkeväni kuin Nightwishiä. Olenhan sitä lukion alusta asti kuunnellut ja jäänyt todella koukkuun. Mutta en nyt ala kehumaan tämän enempää. Keikan jälkeen todennäköisesti tulee aiheeseen liittyvä teksti.

Humppa Soi: Nightwish: The Poet And The Pendulum
Humpastalainattua:
"You live long enough to hear the sound of guns,
long enough to find yourself screaming every night,
long enough to see your friends betray you."


11 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mäkin tykkään olla baarissa enemmän, jos siellä on livemusiikkia. Muuten niissä istuminen on aika... blaa. Vaikka sitä ei kai saisi sanoa ääneen, kun oikeasti pitää käydä baareissa, jotta ei vaikuttaisi nolifelta.

Mimmu kirjoitti...

Hauskaa keikkaa Wille!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se alkoholi (valitettavasti)vaikuttaa siihen baarissa viihtymiseen, ainakin yleensä mun kohdalla...

Mutta erittäin hauskaa keikkaa, mäkin tässä valmistaudun illan viettoon... :)

Wille kirjoitti...

Tiina: Livemusiikkia on kyllä kiva käydä kuuntelemassa jos et ole jo huomannut että tykkään.

Mimmu: Kiitoksia!

Henu: Minä kun en osaa alkoholiakaan käyttää niin se ehkä vähän vaikuttaa asiaan. Tuntee helposti niin ulkopuoliseksi itsensä. Tavallaan joskus ehkä kadehdinkin niitä jotka osaavat pitää hauskaa alkoholin avulla.

Ja erittäin hauskaa illan viettoa sinullekin!

Minja kirjoitti...

Minä tykkään käydä sellaisissa pubityyppisissä baareissa, jos on mukava porukka ja jos kukaan ei juo itseään varsinaiseen humalaan. Sellainen muutaman tuopin hihityshiprakka ja hyvät juttutuokiot.. sellaisesta pidän.

Taidat olla jo lähtenyt sinne keikalle, olisin vaan sanonut, että voisitko kidnapata sen Tuomaksen sieltä mukaasi ja tuoda sen tänne minun luokseni?

Anonyymi kirjoitti...

Mä tulin toivottamaan sulle oikein antoisaa keikkaa!!! Mäkin meinaan lähtee viihteelle pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta onkin ehtinyt vierähtää n. 10kk, no mut hyvästä syystä! =)

Hauskaa iltaa!

-S-

Wille kirjoitti...

Minja: Tuollainen illan istuminen pubissa voisikin olla ihan hauskaa hyvällä porukalla.

Enkä nyt tajunnut ottaa sitä Tuomasta mukaan sieltä. Seuraavalla kerralla sitten.
Minä olisin voinut ottaa vaikka Jonsun sitten tänne minun kaverikseni mutta jotenkin en sitten nähnyt sitä keikan jälkeen.

S: Ilta oli hauska. Uskoisin että niin on sinullakin.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin suosin tuollaista kaveriporukalla pubissa istumista. jos vielä livemusiikkia sen parempi. Toisaalta, ei me enää nykyään edes välttämättä niihin pubeihin lähdetä, kunhan kotosalla iltaa istutaan.

Kävin muuten tuolla poikamiesten blogilla ja häkellyin aivan, kun siellä oli puhetta sänkypaikoista. Willeä ei ollut mainittu lainkaan! Heti aloin epäillä, että sinulla on sittenkin ollut säpinää, eikä edes ole kotiin yöksi menty! Etkä edes vihjannut siitä täällä. Noh, sitten havaitsin, että oli kyse tulkintavirheestä(?), teillä kun on siellä todennäköisesti KAKSI sänkyä (ja vain toisesta pelattiin korttia). Niin, että oletan nyt, että siinä yösi vietit. Vai?! Heh heh... et suinkaan huijaa meitä...

Wille kirjoitti...

Kiva kun eksytte sinnekin blogille. Arvasit oikein. Meillä on täällä kaksi sänkyä. Minä olin vain niin nössö etten uskaltanut laittaa omaa sänkyäni likoon vaan nukuin itse siinä. Ei siis pelkoa että viettäisin yöni jossain muualla.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mutta kyllähän talon isännän kuuluukin saada sänkypaikka.

Ja siellä olikin kuvia pipareista. (Tässä ei sitten ole mitään kaksimielistä, jos joku niin kuvittelee.) Hieno oli hirttoköysi. Hyvä Wille.

Wille kirjoitti...

Ei tietenkään kaksimielistä kun on poikamiesten pikkujouluista kyse. Minäkin olen tyytyväinen köyteen. Kiitos kehuista.

generated by sloganizer.net