maanantaina, huhtikuuta 23, 2007

Tämä ei ole valitus

Nyt voisin valittaa taasen kerran tästä opiskelijoiden ongelmasta eli rahasta. En valita. Eihän tässä mikään hengenhätä kumminkaan ole. Ja kun jaksaa vaan olla ostamatta mitään turhaa kaupassa käydessä. Ihan omaksi mielenkiinnokseni katson paljon tällä viikolla rahaa kulutan. Siis täällä Tampereella. Aloitetaanpas eilisillasta. Mitäs ostin? Leipää (-50%) ja Pyttipannu (evääksi). Hintaa tälle yhdistelmälle tuli valintatalon kuitin mukaan 2,85 euroa. Entäs sitten tänään. Ostin vähän ruokaa ja evästä huomiseksi. Yhteensä ostokseni maksoivat 4,25 euroa. Kyllä sitä rahaa vaan menee vaikkei mitään turhaa ostakkaan. Tähän täytyy siis lisätä tämän viikon ajan tänne aina tekstin loppuun uusi osio. Viikon saldo.

Ilta tästä eteenpäin sujuu todennäköisesti koneella pöllöillessä ja katsellessa viimeinen Painajainen Elm Streetillä sekä Kovan onnen kundi. Eräs kirjallinen työ olisi myös syytä aloittaa, ettei jää viimeiseen tippaan.

Humppa Soi: Maija Vilkkumaa: Salaa
Humpastalainattua: "Sinä päivänä mä ja Ville käveltiin kaupungille"
Viikon saldo: 7,10 €

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo olisi kyllä järkevää alkaa pitää kirjaa viikon kuluista, konkretisoituisipa ainakin, että mihin niitä pennosiaan oikein lykkää. Mutta en silti taida pystyä, hirveet morkkiksethan siitä tulisi...

Mutta pienet on sun kauppalaskut, jos päivittäin saat vaan tuon menemään! Me käydään kaupassa kerran tai kaksi viikossa, ja parikymppiä menee aina. Vetoan siihen että asun miehen kanssa, ne syö paljon :D
(Paitsi sinä näköjään...)

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä uskaltais alkaa pitään kirjaa menoistani. Hui kauhistus.

Touko-kesäkuun vaihde on ehkä kaikista pahin (minulle ainakin), kun viimeinen opintotuki tulee 4.5. ja ensimmäinen palkka kesätyöstä ties milloin.

Akkiki kirjoitti...

Vielä ihanampaa on se, että kesänkin saa elää opintotuella... Sitä paitsi on parempi ummistaa silmät tilin saldolta. Siellä ei ole mitään ihailtavaa. On se opiskelijalla vaan niin helppoa. Sääliks käy niitä, jotka saa palkkaa!!!

manninen kirjoitti...

Ei kannata vielä alottaa. viimetipassa on ihan mukava työskennellä

Niko kirjoitti...

Se on kyllä totta, että rahaa saa kulumaan. Jos sitä huomaa, että lompakossa/tilillä on rahaa niin ihan varmasti ostaa jotain hyödyllisenä pitämää, mikä lopulta osoittautuu turhaksi tai turhan kalliiksi (vastaavan saisi halvemmalla).

Kaikkein helpointa olisi, että ei tietäisi paljonko rahaa itsellä on, tai tekisi jotain jonka takia eläsi luulossa, että saldo on lähempänä nollaa kuin vaikka 10 euroa. Tällöin ei tulisi tuhlaitua vaan sitä ostaisi vain tuiki tarpeellista ja mahdollisimman halvalla. Tämä on kuitenkin aika epärealistista je epäilempä itsekin illalla jotain turhaa ostavani (ja pian onkin saldo nolla).

generated by sloganizer.net