keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Avoimet ovet

Meinasin jättää kokonaan tänään tänne kirjoittamasta, mutta niinpä taas lankesin. Asiaahan minulla ei juuri koskaan tänne ole mutta eipä se ole paljon minua estänyt.

Tänään harjoittelusta tultuani sain hienon idean. Vaihdan hieman kämpäni järjestystä, kun tuo aurinko tuppaa aina paistamaan tähän näyttöön niin pahasti ettei oikein tahdo saada selvää mitä tännekin kirjoitan.

Otin siis tietokoneen kaikki johdot irti ja siirsin pöydän paikoilleen. Sitten vaan johdot takaisin ja kone päälle. Ensiksi ei netti toiminut. Johto oli huonosti kiinni. Sitten ei tahtonut näppäimistö ottaa toimiakseen. Uudestaan käynnistämällä sain sitten senkin toimimaan. Ja seinäkellostakin sain yhden nurkan irti kun pudotin sen levytelineeni päältä lattialle. Välillä sitä miettii että miksi sitä pitää ihmisen olla niin kömpelö.

Ja jo viikonloppuna Anita huomasi että jätän aina kaikki kaapin ovet auki ne kertaalleen avattuani. Itsekin tänään huomasin sen kun tajusin että taas oli jokainen kaapin ovi auki. Opinkohan koskaan?

Humppa Soi: Nightwish: Devil & The Deep Dark Ocean
Humpastalainattua: "Welcome to the end of your life -Hail the Oceanborn"

13 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Eikös se ole vaan ihanan huoletonta jättää ovet auki?

Wille kirjoitti...

Onhan se, mutta onkohan muitakin jotka tekevät näin huomaamattaan?

Anonyymi kirjoitti...

on. oon yrittänyt sitten opetella laittamaan kiinni, jottei kanssa-asujat ärsyyntyis. eihän sitä voi tietää jos kohta uudestaan tarvii sieltä jotain, joten miksi aina turhaan sulkea?

Sugar kirjoitti...

Niin ja tähän samaan kategoriaanhan kuuluu se, että vaatteet kannattaa jättää sohvalle, koska kohtahan niitä tarvii kuitenkin uudestaan. Ja kaikki tavaratkin on hyvä levittää lattialle silleen kurotusetäisyydelle, ettei tarvitse paljon pebaansa nostaa jos jotain tarvii... :)

Akkiki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Akkiki kirjoitti...

Itse olen sen verran friikki, että en voi jättää kaapin ovia auki, enkä mitään pitkin kämppää. En voi elää huolettomasti tiskikasan tai pölypallojen keskellä. Mutta olen todistanut usemmankin kämppikseni tekevän näin.

Välillä se ottaa tietysti päähän, kun sattuu aamulla väsyneenä vessassa kolauttamaan päänsä auki olevaan peilikaapin oven kulmaan. Tai jos itse joutuu siivoamaan muiden jälkiä, kun ei voi katsella sitä sotkua enää hetkeäkään. Tai vaikka jos tiskit on lojunut pöydällä monta päivää ja jääkaapissa on homehtunutta salaattia, eikä se näytä kuuluvan kenellekään. Tai jos joutuu raivaamaan tietä, että pääsee eteisen päästä ulko-ovelle. Tai vaikka jos vessanpönttö on niin pahan näköinen, että sitä ei voi edes katsoa, kun tulee paha olo.

Mulla taitaa olla traumoja tästä asiasta... Anteeksi tämä vuodatus! On ollut pari aika ikävää kämppiskokemusta. Onneks on myös ollut yks poikkeus joukossa. Lisäkis olen sitä mieltä, että poikakaverin tapoja on helpompi kestää, kun jonkun satunnaisen kämppiksen.

Akkiki kirjoitti...

Ja anteeks kirjotusvirheet. En jaksa enää korjata :)

Akkiki kirjoitti...

Eräskin kämppis piti kaikki kaapin ovet auki, kaikki laatikot auki ja kaikki vaatteet ja tavarat lattialla. Onko ne sillä tavalla oikeesti helpompi löytää? Ja kuka haluaa käyttää vaatteita, jotka on lojunut pölyisellä lattialla. Vai olenkohan mä tässä se kummallinen tapaus? Mikä on normaalia?!

Akkiki kirjoitti...

Hei. Tästä mä kaiketi voisin kirjottaa kirjan. Ainakin löytyy kerrottavaa :D Anteeks vaan Wille, et käytän sun blogia näiden traumojen purkamiseen!

Wille kirjoitti...

Täällä saa vapaasti purkaa traumojaan jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta ainakin näkee missä herra on ollut. Seuraa vain aukinaisia ovia ja rutussa olevia mattoja:D

Wille kirjoitti...

Vähän paha käydä yöllä salaa jääkaapilla, kun heti paljastuu.

Jööti kirjoitti...

Mulla on pahatapa jättää ovet pikkusen raolleen ja vessaan jää aina valot.

generated by sloganizer.net