maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Neitsyt, huora ja kermalikööriä

Kun päivän röntgenkuvat oli otettu, niin suunnistin kaupungille. Tarkoituksena oli ostaa lippu Sonata Arctican keikalle, näin teinkin mutta niinhän siinä taas kävi että vaikka rahatilanteeni sitä ei olisi sallinut niin ostin levyn. Eternal Tears Of Sorrow: A Virgin And A Whore. Ja heti perään herkuttelin kevään ensimmäisellä irtojäätelöllä. Kaksi palloa. Daim ja kermalikööri. Hyvää oli.

Näiden rahallisten lipsahdusten vuoksi sitten päivän ateriaksi valmistin makaronia ja makkaraa joka sekin oli puoleen hintaan (kohta varmaan alan ostamaan koirille tarkoitettua vanhoja makkaroita). Halpaa oli. Ja kyllä siitä nälkä lähtee. Sehän opiskelijalle tärkeintä ruoanlaitossa on.

Mutta tuosta keikasta vielä jonne lipun ostin. Taisin ostaa lipun kreivin aikaan sillä juuri äsken netistä luin että olisi enää muutamia kymmeniä vapaita lippuja jäljellä. Jos siis lukijat haluatte nähdä minut... siis Sonata Arctican niin kiiruhtakaa vaikka Epe'siin ostamaan lippu.
29.4. Pakkahuone, Tampere.

Humppa Soi: Eternal Tears Of Sorrow: Fall Of Man
Humpastalainattua: "The last chapter of the fall of man"
Elämästäopittua: Manninenkin voi tippua Kroonisista Poikamiehistä

3 kommenttia:

Akkiki kirjoitti...

Kuullostaa unelmalta toi Daim- ja kermaliköörijäätelö! Mulle molempia pari laatikkoa. Jos se karkottaisi pahan mielen... Hassua, että nyt on jo se aika keväästä, kun jäätelökioskit on auki!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, taidan passata tuon keikan.

Varsin mielenkiintoinen oli postauksen otsikko, mutta onneksi sille löytyi järkevä selitys (ainakin melkein).

Wille kirjoitti...

Akkiki: En usko että mielesi on kauan paha. Koulu kohta ohi ja ei enää etäsuhdetta.

Tiina: Otsikoilla on hauska kikkailla.

generated by sloganizer.net