maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Ei ajatus laukkaa

Maanantai se vaan kulkee samaa rataa kuin ennenkin. Paitsi että harjottelussa on paljon hauskempaa kuin koulussa. Tänään pääsin ihan kiitettävästi jopa tekemään jotain oikeasti. Yllättävän mielenkiintoista, ei se ihan pelkkää napin painamista ole.

Harjoittelusta päästyäni en ole oikein mitään tehnyt. Laiskotellut vaan. Lukenut ja pyörinyt netissä.

Pitäis varmaan jotain tavoitteiden tynkää vielä väsätä harjoittelua varten. Miksi sitä pitää tehdä kirjallisia töitä harjoittelunkin aikana? Miksei sitä voi vaan keskittyä työhön?

Humppa Soi: Indica: Lapsuuden metsä
Humpastalainattua: "Silmät kiinni, tyhjä mieli yksin humisee"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harjoittelut ovat kyllä ihan huippukiva osa opiskelua. Jotenkin sitä vaan omissa harjoitteluissa tulee aina sellainen olo, että enkös mä nyt jo ihan hyvin osais tehdä tätä hommaa näinkin, pakkoko se koulu on eka vetää loppuun..? :)

No jooh, sitä mäkään en ole ymmärtänyt, että miksi niitä kirjallisia töitä pitää teettää harkkarinkin aikana. Tylsää. Samat jutut kirjoitan kuitenkin aina kohtiin "Omat valmiudet harjoitteluun" ja "Mitä opin harjoittelussa". Sanahelinää ja turhaa ajankäyttöä!

Lykkyä pyttyyn harjoittelusi kanssa, toivottavasti viihdyt loppuajankin! :)

Akkiki kirjoitti...

Teidän koulutuksessa on sentään tajuttu sisällyttää harjottelut opintojen väliin ja pitkin koulutusta. Meillä paikan saa etsiä ihan itse, ketään ei kiinnosta. Ja jos et saa paikkaa, niin oma moka. Sitten sitä joutuu elämään kesän opintotuella harjottelun ajan. On se vaan väärin. Mua jännittää ja pelottaa jo nyt. Entäs jos en osaakaan mitään...!?

Wille kirjoitti...

No se on kyllä hyvä että ei tarvitse murehtia mistä saa harjoittelupaikan kun koulu huolehtii sen.

Ja turhaan jännäät. Osaat sinä.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin sabotoimassa Ystäväkirjaasi.

Wille kirjoitti...

Sabotointi oli hyväksyttävää tässä tapauksessa. Kiitän.

generated by sloganizer.net