perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Nopeasti ja hätäisesti

Täytyy yrittää nyt kirjoitta nopeasti ja lyhyesti, sillä kohta pääsee istumaan taas 3 tunniksi linja-autoon. Ei varmaan tarvitse arvuutella mihin olen taas menossa. En muuten olisi tänne kirjoitellutkaan mutta huomasin miten paljon oli onnitteluja tullut eiliseen tekstiini. Vilpittömästi kiitän kaikkia niistä, paitsi tietenkään en kiitä Mannista ja AC/DC:tä. Te ette kiitosta ansaitse.

Hyvää viikonloppua!

Humppa Soi: Ei tässä kiireessä enää ehdi musiikkia kuuntelemaan, linkkimatkalla soi Megadeth/Aknestik.

P.S. Olen saanut positiivista palautetta harjoitteluni kulusta. Se piristää.

5 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Kiitokset siitä ettet kiitä minua.

Heinä kirjoitti...

Wille...miksi helvetissä sinun mammografia tuntisuunnitelmasi on studion koneella!? Manninen löysi sen sattumalta mammografia word tiedoston ja kappas tekijöinä komeilee sinä ja kurssitoverisi. Tämä on hirveää! Mitä se täällä tekee? Miten olet saanut sen tänne jos kukaan ei sitä ole lähettänyt.

"Mammografialla tarkoitetaan rintojen röntgen tutkimusta eli läpivalaisua. Tutkimuksella pystytään löytämään epänormaalit muutokset rinnan sisällä, kuten kudosmuutokset ja kasvaimet. Mammografia tutkimuksella pystytään diagnosoimaan potilaan itse löytämät kyhmyt rinnoista.
Yleisimpiä oireita ovat:
- Kyhmy tai kyhmyjä rinnassa
- Kipua rinnassa
- Nännierite
- Rinnan ihomuutokset "

"ibroadenoomat Fibroadenoomat ovat liikkuvia, kiinteitä, pyöreitä kyhmyjä, jotka muodostuvat rinnan normaalisoluista. Kyhmyt eivät ole syöpäkasvaimia, mutta ne voivat kasvaa. Kaikki kiinteät, kasvavat kyhmyt yleensä poistetaan, jotta voidaan varmistaa, ettei kyseessä ole syöpä. Etenkin nuorilla naisilla kyhmyt osoittautuvat yleensä fibroadenoomiksi. "

MYSTISTÄ.

manninen kirjoitti...

Eikö susta pääse eroon missään?

Wille kirjoitti...

Hetkinen, tuotahan täytyy oikein pohtia. Ei, en saa kyllä mieleen mistä johtuisi. Olisinko lähettänyt mesessä tuon esitelmän esim. Jöötille sinne koulun koneelle, mutta miksi minä sille olisin sen lähettänyt. Ei ymmärrä.

Heinä kirjoitti...

Voi jeesus...

generated by sloganizer.net