tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Ei ne jutut uudella kuvalla parane

Tässä sitä taas istutaan koneella näpyttelemässä blogille vaikka sydämen vajaatoiminnasta pitäisi kirjoittaa. No olen minä sitä jo vähän tehnyt joten jatkan sitä sitten huomenna lisää. Bloginkuvankin vaihdoin. Vähän dramaattisempaan, vaikken nyt missään itsesäälissä alakaan ryveskelemään.

Päivät ne vaan kuluvat samaa rataa. Ainoa mainitsemisen arvoinen asia tästä päivästä tapahtui kun olin naapurini luokse kävelemässä. Se meni jokseenkin näin:

Astun ulos iltapäivän auringon paisteeseen. Kerrostalossani tehdään kattoremonttia jonka tiimoilta kuuluvia työn ääniä kantautuu korvaani. Kädessäni minulla on 7 DVD:n boksi. Painajaiset Elm Streeteiltä. Vihdoin olin saanut aikaiseksi ne katsastaa ja nyt olen niitä palauttamassa lähelläni asuvalle kaverilleni. Matkaa sinne ei ole varmaan edes 200 metriä.
Ylitän tien ja tunnen auringon lämmittävän mukavasti. Ei paljon takkia kaipaa. Sitten huomaan että vastaani kävelee blondi nainen tummassa hameessa. Onko tosiaan jo hamekelit. Huomaan kun hahmo lähestyy minua että kyseinen kauniimman sukupuolen edustaja todellakin on kaunis. Vaikken poikamies olekaan niin kyllä sitä tällaiset asiat huomaa. Lähestymme metri metriltä toisiamme. Juuri kun hän on kohdallani, vilkaisen tarkemmin hänen kasvojaan ja huomaan hänen hymyilevän. Samassa se hymyilevä suu aukeaa ja kuulen hänen sanovan että haluaisitteko tällaisen esitteen. En tietenkään ehdi miettimään mitään ja mutisen jotain, kuin poikamiesaikoinani ikään kun nainen jotain joskus erehtyi sanomaan minulle. Samassa nainen on jo jatkanut matkaansa omaan suuntaansa ja minä katsahdan ihmeissäni minkä esitteen olen ottanut. Mitä! Jehovan todistajien esite. Oliko nainen muka jehova? Vai oliko hän saanut esitteen itse jostain ja laittoi kiertoon? En saa sitä varmaan koskaan selville.

Humppa Soi: System of a down: Violent Pornography
Humpastalainattua: "Everybody, everybody, everybody livin' now. Everybody, everybody, everybody sucks."

Viikon saldo: 7,10 € + 2,00 € (eväät) + 7€ (loton uusiminen) - 13,20 € (voiton lunastus)
= 2,90 €

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se bloggaaminenkin jonkinlaista vajaatoimintaa.

Veikkaan, että se nainen laittoi vain vahingon kiertämään.

manninen kirjoitti...

Hieno kuva.

Anni kirjoitti...

Hahaa, elämän suuria pettymyksiä :D

Anonyymi kirjoitti...

Pitkö sitä akkaa nyt noi tarkkaan kattoa???

Wille kirjoitti...

En minä nyt noin tarkkaan sitä katsonut. Väritin hieman tarinaa jotta siitä tulisi mielenkiintoisempi. Oikeasti se oli iso ja ruma karvainen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Nii nii etpä vaa mulle maininnu siitä mitää

Wille kirjoitti...

Anteeksi rakkaani, tästä lähin kerron aina jos näen kauniin naisen.

Anonyymi kirjoitti...

Rakastavaisten sanailu aiheutti minussa spontaanin tirskumisreaktion.

Onneksi pääsen tänään taas pitkästä aikaa sanailemaan oman rakasvataiseni kanssa.

generated by sloganizer.net