keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Niin ne päivät lentää

Ei ne kyllä silti liian nopeaan täällä Tampereella lennä. Ainaista viikonlopun odottelua, vaikka ihan piristävää oli tänään käydä luokkatoverini luona kuuntelemassa hänen uskomattoman virtuoosimaista kitarointia (osasi TikTakkia). Pullat (vanhoja) jopa hänelle tarjosin ja raikkaassa kevätilmassa (sateessa) astelin pari kilometriä.

Oli tuossa käynnissä yksi huonokin puoli. Yksi DVD lisää katsottavana. Megadethin keikkataltiointi. Sen lisäksi olisi vielä Manniselta 9 leffaa kattomatta ja naapurilta vielä 2 Painajaista Elm Streetiltä. Miten tuntuu etten koskaan ehdi niitä katsoa vaikka aikaa täällä olisi. Mihin sen ajan kulutan. Joutavan päiväiseen netissä haahuiluun ja laiskotteluun. No jos ennen kesää ehtisi ne kaikki katsoa.

Humppa Soi: Maj Karma: Vuonna 2030
Humpastalainttua:"Mitä tekemistä täl on muka minun kaa?"

6 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

On muuten sun runotaistossas jo yli 300 kommenttia. Vähän taas innostuin...

manninen kirjoitti...

Meikä on unohtanu koko runoilut. Pitää korjata asia.

Akkiki kirjoitti...

Koomista. Taisin kirjoittaa just samasta asiasta. Paitsi nyt en odota viikonloppua, koska vietän sen Jklssä. Pitäähän sitä kokoontua luokkalaisten kanssa vielä viimeistä kertaa...

Anonyymi kirjoitti...

Siis minähän huolestuin nyt yhtäkkiä ja ennenaikaisesti. Nimittäin sitten kun koulusi/harjoittelusi loppuu ja lähdet sinne jumalan selän taakse kesäksi, niin mitäs tälle blogille tapahtuu? Pistätkö kesätelakalle?

Wille kirjoitti...

En tiedä vielä miten blogi tulee kesän viettämään. Näette sitten. En tätä kuoppaamaan kumminkaan täysin ala.

manninen kirjoitti...

Kuoppaa vaan, olis kaikille parempi

generated by sloganizer.net