torstaina, tammikuuta 31, 2008

Tyhjää täynnä

Alotin kaiken tyhjältä pöydältä. Tyhjensin koko koneen ja nyt lopulta sitten olen saanut jo vähän asenneltua tärkeimpiä ohjelmia. Kyllä tämä vähän liukkaammin nyt pelittääkin. Vähän jään kaipaamaan isoa varastoani turhia biisejä. Jotkut tärkeimmät otin sentään talteen. Esim. Mikko Alatalot. No äkkiä niitä taas kertyy koneen täydeltä.

Tänään oli aamulla tentti ja se oli nopeasti ohi. Monivalintaosioon osasin vastata mutta siihen se sitten jäikin. Kaksi muuta tehtävää olivatkin sitten sellaisista asioista joita olin vähemmän lukenut kun en uskonut että se niitä kysyy.

Ja aamupäivästä pidettiin luokkakavereiden kanssa myös keittotuokio ja tarkoitus ainakin oli siinä samalla lukea huomisen tenttiin. Ei kyllä kovin paljon tullut luettua mutta keitto oli hyvää ja vielä jälkiruoaksi laskiaispullat.

Sitten iltapäivällä tämän koneen kanssa pelleilyä ja kaverin apua siinäkin tarvitsin. Kiitos vaan sinä kitaravirtuoosi joka kumminkin tätä luet ja tarjosinhan minä sentään donitsikahvit siitä hyvästä.

Ja nyt olenkin muuten aivan yksin täällä kun Sähkis häipyi jo viikonlopun viettoon. No lauantaina sitten Seinäjoelle Thundercatin luokse. Muistahan virittää singstar valmiiksi. Jos nyt saatais teille häätö aikaiseksi.

Tekisi oikeastaan itsekin mieli vähän vaihtaa blogin ulkoasua kun Henu niin nätiksi taikoi omansa, mutta en taida jaksaa keskittyä siihen hommaan.

Jos sitä vielä kokeilisi lukea huomiseen tenttiin. (Tai sitten ei)

Humppa Soi: Nightwish: The Escapist

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi on noita pohjien tekijöitä ettei tarvi itse kirota säätöjen kanssa... :)

Wille kirjoitti...

Mutta vaatii se taitoa löytää lukuisien pohjien joukosta se eniten itseään miellyttävä.

Akkiki kirjoitti...

Hyvä humppa sulla kyllä soi! Harmi, kun tuo ei päässyt levylle asti...

Thundercat kirjoitti...

Joo eiköhän se häätö tällä kertaa onnistu kun on singstar, guitar hero ja 10-12 vierasta :)

Wille kirjoitti...

Akkiki: Niinpä. Pitääkö se sinkkukin ostaa että tuon biisin saisi levyhyllyyn.

Thundercat: Kyllä se väki vähenee kun minä laulujänteeni avaan.

generated by sloganizer.net