keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Älkää kokeilko tätä kotona!

Eilen illalla siinä varmaan vähän ennen yhtätoista ajattelin että pelaan yhden pelin Mah Jongia ennen nukkumaan menoa. Eihän se oikein meinannut läpi mennä mutta periksi en antanut. Ennen en nukkumaan menisi kuin on yksi peli läpi. Siinä sitten yhdentoista jälkeen Sähkis naureskeli että ei se nyt noin vaikeata voi olla ja uhkasi itsekin pelata yhden pelin läpi. No minä taisin saada siinä yhden jälkeen ensimmäisen kerran pelin läpi ja Sähkis sen kuin jatkoi vaan. Tein siinä jotain muutakin samalla ja kumminkin jatkoin hieman vielä pelaamista jos vaikka pääsisin toiseen kertaan läpi ennen kuin Sähkis ensimmäistäkään. Ja siinä vähän ennen neljää pääsin toisen kerran läpi ja Sähkis vain ähersi vielä pääsemättä läpi. Aloin jo nukkumaan valmistautua ja kello oli aika tarkalleen 04.20 kun Sähkis viimein luovutti pelaamisen. Onko se tyhmää sitten pelata viisi tuntia ja sitten vasta luovuttaa vai olisiko ollut vielä tyhmempää vielä jatkaa tuossa tilanteessa? En tiedä mutta viisainta olisi varmaan ollut ettei olisi tuohon kirottuun peliin koskenut ollenkaan.

Tänään onneksi sai nukkua. Puoli yhdeksi menin koululle syömään ja jäin siinä sitten vielä tulostelemaan luokkalaisille lappusia. Kouluhan antaa meidän tulostaa jollain summalla vuodessa ja minulla näytti olevan jäljellä vielä yli 50€ ja kun rahana sitä ei sieltä saa niin ajattelin olla niin avulias että tulostin muille minun laskuuni. Ei sitä saanut silti tuhlattua kuin vähän alle viiteen kymppiin joten vielä voisin tulostella vaikka kuinka paljon. Jos tulostais yksipuolisena niin sitähän voisi toisen puolen vielä käyttää ja näin säästäisin paperikustannuksissa.

Koulusta tultuani sitten sain inspiraation ja luin jopa kerran läpi huomisen tenttialueen. Ja vielä ajatuksen kanssa. Vielä kun illalla kertailis kunnolla niin voisi olla mahdollisuuksia päästä läpikin.

Ja tarkoituksena olisi illalla (tai huomenna) myös hieman tapella koneen kanssa eli alustaa kiintolevy ja asentaa windows uudestaan jos vaikka sitten toimisi vähän paremmin. Eli siinä käy niin että saan koneen tyhjäksi mutten saa mitään asennettua joten älkää ihmetelkö jos en blogimaailmassa ole hetkeen.

Humppa Soi: Eläkeläiset: Humppakonehumppa (Live)
Humpastalainattua:
"On humpattu, tanssattu,
jenkattu, valssattu,
humppapullot korkattu
ja päälle tapeltu."

P.S. Pakkahuoneella 9.2. ELÄKELÄISET. Liput on jo ennakkoon tilattu.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu meilläpä kävikin juuri niin ku ton kiintolevyjutun kanssa pelkäät. Meidän omaa konetta tyhjenneltiin ulkoisellekovalevylle vai mikä se on ja sit asennettiin windows ym. uudelleen ja nopeutuhan se kone joo mut nettiin sillä ei jostain syystä pääse perrrr... No onneks on tää äijän työkone että pääsee sun kuulumiset lukeen. Tsemppiä tenttiin, mäkään en siinä oikein voi sua auttaa ku en oo kyseistä kurssia itekään suorittanu.

Terkkuja muillekin!

-S-

Wille kirjoitti...

Mikähän siinä on että aina kun mietin että mitähän sinulle kuuluu ja vieläköhän seurailet blogiani niin jo olet kommentoimassa. Hienoa on kun käyt.

Eikä koneitten kanssa ikinä ole mikään varmaa.

Minja kirjoitti...

Minulle on joskus käynyt samalla lailla tuon Mahjongin kanssa. No okei, aika monestikin.. Ei vaan voi lopettaa ennenkuin saa edes kerran läpi. Nyt en ole aikoihin muistanutkaan pelata sitä, mutta varmaan kohta on pakko vähän kokeilla nyt kun taas muistin sen. :)

Wille kirjoitti...

Heh. Kannattaa varata kunnolla aikaa. Lisäsin tekstiini linkin siihen mitä me pelasimme.

manninen kirjoitti...

Käytät sitten kaikki ne kopiointirahat... Kopioit vaikka perseesi kuvia jos et muuta keksi...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Mahjong on kyllä itse piru. Siihen jää todella pahasti kiinni. Samanlainen on yksi kuplapeli, jote pelaillessa on mennyt ilta/yö rattoisasti joskus yksin ollessa. xD "Ihan vain yhden pelin pelaan." Ei se koskaan siihen jää. :D

manninen kirjoitti...

Bubble Shooter! Siihen on kyllä koukussa itse kukin...

generated by sloganizer.net