maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Mitä uutta tänään tänne keksin?

No en mitään. Koulussa meillä oli ensiksi aamusta tutortunti ja siellä puhuttiin kaikista uusista kursseista mitä tässä keväällä tulee. Ja jos oikein ymmärsin niin kahdelle isolle kokonaisuudelle pitäisi olla sisätaudit ja kirurgia sekä farmakologia hyväksytysti suoritettuja. Sisäkirurgiat ja taudit kyllä uskoisin menevän läpi, mutta se farmakologia sitten. En edes tiedä milloin sen uusisin. Yritin epätoivoisesti etsiä uusintapäivääkin tänään netistä mutta enhän minä sieltä mitään löytänyt.

No iltapäivän tunneilla sitten siirryimme toiseen aiheeseen. Opinnäytetyöhön. Kaiken maailman kirjallisia töitä sen asian tiimoilta pitäisi jo tänä keväänä tehdä. Onneksi ei ole uusintojakaan kuin ainakin neljä tiedossa noiden lisäksi. Kyllä taas kaatuu kaikki päälle.

Sitten yritin vielä täällä kämpillä koulun jälkeen taasen kerran rassata videoeditointia kuntoon. Ja eihän siitä taaskaan mitään tullut.

Rypemislenkillehän sitä joutui lähtemään. Ei sekään kyllä mitään auttanut.

Humppa Soi: Electric Six: Band in hell
Humpastalainattua:
" There is no rhythm
And there is no rhyme
It goes on forever
Until the end of time"

Koulussaopittua: "Varautukaa siihen että jossain vaiheessa opinnäytetyön tekemistä tuntuu siltä että haluaisi luovuttaa koko työn tekemisen." (Minulla se vaihe iski jo nyt.)

P.S. Kyllä tästä blogista saa taas niin positiivisen kuvan minusta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä muakaan juuri innosta ruveta sitä oparia tekemään, huoh.
Oisko huomenna hyvä päivä?

Wille kirjoitti...

Toivotaan niin. Meille molemmille.

Pistaasi kirjoitti...

En halua ajatella millaisen kuvan minusta saa pelkän blogin perusteella... kauhistus. Luotetaan siihen ettei kukaan määrittele ihmistä pelkän blogin perusteella :)

Itseä harmittaa kun en aloittanut proseminaaria syksyllä (kestää koko lukukauden), koska haluan kandin paperit pian ulos ja se ei onnistu tuon takia tänä lukukautena :(

Parempaa huomista minäkin toivottelen!

Wille kirjoitti...

Hyvän kuvan minä olen sinusta saanut.

Parempia huomisia meille kaikille!

generated by sloganizer.net