sunnuntaina, helmikuuta 03, 2008

Kiitos Thundercat (ja muut) hauskasta illasta!

No niin. Eiliset pippalot on juhlittu ja nyt olen jo palannut takaisin Tampereelle. Ihan hauska ilta oli. Oli mukava nähdä vanhoja luokkatovereita joita ei ollut pariin vuoteen nähnytkään. Ja näyttipä kaikilla olevan kauniimman sukupuolen edustajakin mukana. Minun, Mannisen ja Matin oli sitten edustettava poikamiehiä ja näyttää miten hienoa on olla vapaa. Pelattiin Guitar Heroa ja Singstaria. "Kitara" vielä meni mutta se laulaminen oli taas jotain aivan kauheaa. Mukavaa se silti oli. Meno äityi jopa hurjaakin hurjemmaksi ja löin sitten vetoa että jos häviän Guitar Herossa Symphony Of Destructionin hieman päihtyneelle kaverilleni niin juon (tai ainakin yritän) pienen tölkin olutta ykkösellä alas. No tietenkin minä hävisin (enhän minä muuten Ultimus olisikaan) ja jouduin juomaan. Onnistuin jopa siinä vaikka en kaljasta tykkääkään. Porukka hieman ehkä yllättyi siitä. Siitä sitten vielä yhden kaljan voimilla paikalliseen Kharmaan ja siellä ilta meni lähinnä pöydän ääressä jutustellen. Huonoa musiikkia siellä ainakin soi. Joku jopa erehtyi toivomaan Hellän orin. Ihan tappiin asti ei oltu joten emme joutuneet edes masentumaan hitaiden aikana.

Yön vietin pienellä sohvalla johon ei edes jalat mahtuneet vaan jouduin ihmeellisen kippuraisessa asennossa nukkumaan. Kyllä siinä jotenkin yö meni ja puolenpäivän jälkeen sitten junalla tänne. Ja täällä en ole mitään vielä oikein ehtinytkään tekemään. Tiistain tenttiin voisin lukea jo tänään.

Niin ja siihen eiliseseen huonon musiikin taistoon voi vielä osallistua vaikka taitaa siellä jo suurin osa lukijoista käyneenkin. Huomenna ehkä vähän kerron tuloksista ja mitä mieltä itse olen asiasta.

Henukin haastoi minut ja minähän tietenkin vastaan:

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

perhe (Tämä oli pahin, en perheestä blogillani mitään koskaan oikein puhu. Ei tämäkään nyt oikein liity perheeseen vaan lähinnä käsittelee miten vuosi sitten joulu meni.)
ystävyys
rakkaus
minä itse
mitä tahansa(Tämä yksi blogihistorian oudoimmista teksteistä)

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

Haastelen Akkikin, Eleanin, Mannisen, Riikan ja Kermakisun

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.

Humppa Soi: Finntroll: Födosagan

Elämässäopittua: Ei ne junassa aina muista lippuja tarkistaa.

10 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Symphony of destructionista tulikin mieleeni.. arvaapa minne minä olenkaan huomenna menossa? :)

Wille kirjoitti...

Aaaaaarrrgghhhh! Arvaa olenko kade?

Minja kirjoitti...

Ei kannata olla. Varmaan siellä on ihan tylsää tai jotain.. :P

Se minua vähän huolettaa, että kuinka myöhään sieltä mahdetaan kotiutua takaisin Tampereelle. Seuraavana aamuna kuitenkin työaamu kuudelta taas. :D

Wille kirjoitti...

Voit antaa lipun kyllä mulle niin pääset aikaisin nukkumaan.

Minja kirjoitti...

Hahah! Hyvä yritys! :D

Thundercat kirjoitti...

Eipä mitään, hauska ilta oli myös meidän mielestä :) oman tiivistelmän päivän menoista laitoin kanssa juuri blogilleni

Wille kirjoitti...

Hyvin olit tiivistänyt oleelliset.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta, osallistuin juuri :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisia postauksia! Ja tuo viimeinen oli tosi hauska. :D

Wille kirjoitti...

Kiitos kun vastasit haasteeseen ja kiva jos tykkäsit minun postauksista. Oli kyllä itsestänikin hauska lueskella vanhoja juttuja.

generated by sloganizer.net