sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

Sähkis sanoo: "Hyvää kahvia keitit!"

Olisi kiva kirjoittaa jotain hauskaa mutta enhän minä mitään keksi. Samaa rataahan tämä päivä on mennyt kuin eilinenkin. Kävin kyllä "lenkillä" eli hautausmaalla kävelemässä. Kaunista oli ja lämmintä. Kauniit auringonpaisteiset sunnuntait on poikamiehelle huonoja päiviä lenkkeillä kun silloin näyttäisi kaikki pariskunnat kaivautuvan piiloistaan kaduille käsikädessä kävelemään ja sehän voi saada poikamiehen masentumaan. No en kyllä kovasti masentunut vaikka tämän ilmiön taas huomasinkin.

Nyt tässä kahvia siemailen ja mietin mitähän sitä vielä tekis illan päätteeksi. Ei oikein jaksais lukeakaan enää kun aamulla sitäkin jo harrastin. Tietokoneella vois pelata pitkästä aikaa, sitä en muutenkaan nykyisin paljon harrasta. Kyllähän se hyvin katkaisee ajatuksia.

Vastapäätä olevassa kerrostalossakin eräässä huoneessa näyttäisi joku äijä jonkun ihme savun keskellä lippis päässä jotain touhuavan. Aluksi ajattelimme Sähkiksen kanssa että se kokkailee ja savut tulee siitä mutta kun se näyttäisi kantelevan jotain lankun pätkiä niin voisikohan se tehdä jotain remonttia. Hassun näköistä se ainakin on. Jos vaikka sitä seurais tämän illan.

Humppa Soi: Electric Six: Gaybar
Humpastalainattua:
"You're the superstar
At the gaybar"

Elämässäopittua: Holy moley!

3 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Mun veikkaus on että siellä on käyty kova tulitaistelu ja nyt siellä savuavat vain aseet...

Thundercat kirjoitti...

Siellä on ollut niin kovat seksisessiot että savu nousee.. laudoista tehdään seksinharrastus alustat

manninen kirjoitti...

Ruumisarkkuja niistä laudoista tehdään. Jengiteloituksne jäljiltä

generated by sloganizer.net