torstaina, helmikuuta 14, 2008

Päivä ystävien

Klo 08.00 Herään kun joku soittaa Sähkikselle.
Klo 08.02 Nukahdan.
Klo 08.50 Herään kun puhelimeni soi ja luokkakaverini sieltä soittaa kun kamera ei toimi. Lupaan tulla koululle sitä katsomaan.
Klo 09.00 Vastaani kävelee jääkarhu ja Nalle Puh jotka jäävät keskustelemaan kahden "naisen" kanssa joista toinen näytti Marilyn Monroelta paitsi että jalat olivat karvaisemmat.
Klo 09.20 Saavun koululle ja yritän selvittää kameraongelmaa. En saa sitä toimimaan. Rikkihän se on mennyt. Enkä edes tiedä milloin kun en ole sillä kuvannut pitkään aikaan joten en voi luokkakaverianikaan syyttää sen hajottamisesta.
Klo 09.30 Aamukahvit koulun kahvilassa.
Klo 10.00 Aloitan lukemaan pääsykoekirjaa (olen siis hakemassa oikein yliopistoon, älkää vielä tyrmätkö etten ole pääsemässä sinne)
Klo 11.05 Nälkä kurnii ja päätän lähteä koululle syömään kun Sähkis ei ole tiskannut vaikka on sen vuoro ja kattila on likaisena makaronin keittoa varten.
Klo 11.20 Syön hernekeitto luokkakavereiden kanssa.
Klo 12.00 Luokkakaverit tulevat luokseni käymään ja juomme kahvit sekä keskustelemee henkeviä. (Toisin sanoen nauramme Kummelivitseille ja muulle youtubessa)
Klo 12.15 Tietokonetuoli hajoaa.
Klo 15.40 Kaverit poistuvat.
Klo 16.00 Lueskelen blogeja.
Klo 17.00 Sähkis saapuu ja keittää kahvit.
Klo 18.00 Päätämme mesessä että menemme kaverini kanssa katsomaan Dark Floorsin elokuvateatteriin.
Klo 19.00 Elokuva alkaa.
Klo 20.30 Elokuva loppuu ja kommenttina elokuvasta täytyy sanoa että ei kannata käydä katsomassa. Huono se oli vaikka niin siitä odotinkin. Lähinnä Lordin jäsenten esittelyä "kauhu"leffaksi muutettuna.
Klo 20.50 Menen MacDonaldsiin syömään kahdella eurolla yhden hampurilaisen ja törmään siellä luokkakaveriin ja hänen kaveriinsa. Juttelemme hieman.
Klo 21.05 Menen Hellään. Tai siis yritän. Ovessa lappu: Avaamme 23.00.
Klo 21.25 Menen kaverini luokse ja huomaamme netistä että Dreamtale on perunut keikan. Katsomme Housen loppuun.
Klo 22.30 Otan Iron Maidenin DVD:n lainaan ja lähden takaisin kämpille.
Klo 23.00 Kirjoitan tätä jonka aloitin jo aikaisemmin mutten julkaissut.

Siinä oli minun ystävänpäiväni. On se jännää.

Humppa Soi: Rautakello: Teko ja tarkoitus
Humpastalainattua:
"Ja käsi kädessä teko ja tarkoitus
Antavat vallan tehdä mitä vaan
Kunnes joku nuo kaksi erottaa."

Elämässäopittua: Ulkona on tosi kylmä tuuli!

17 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

mihis yliopistoon hait ja mitä meinaat opiskella?

Wille kirjoitti...

Tampereen ja äidinkieltä. Tai en ole kyllä vielä ihan hakenut.

Annakoo kirjoitti...

tiätkö, on se jännää.

oletko huomannut, että tehtyäsi vähän suunnitelmia ja muutoksia elämääsi, on kirjoituksetkin saaneet positiivisemman (mikä se sana on..kauhea oikosulku..niinku sisältö tai häivähdys haa!!! vivahde?) jonkun sellaisen hengen ja ihankuin tykkäisit itsestäsi hieman enemmän ja viihtyisit paremmin itsesi kanssa? niin, että jos et ole huomannut, niin huomioi se vaikka tässä lähiaikoina :D

tottakai sä menet yliopistoon. sulla on nyt niille aikaa. ja isket sen varamiesblondin ;)

Tiina kirjoitti...

Ootko varma, että olit hereillä tossa klo 9.00?

Hyvää ystävänpäivää näin vähän jo seuraavan vuorokauden puolella! :)

Minja kirjoitti...

Olipas sinulla sosiaalista elämää kerrakseen ystävänpäivälle. Minä olin koko päivän kotona ihan keskenäni. Tietokone vaan ystävänäni. :)

Ja tietysti sinä pääset sinne yliopistoon!

Wille kirjoitti...

Annareetta: Hyvä kun huomautit tuosta positiivisesta häivähdyksestä, en olisi itse sitä varmaan huomannutkaan. Ja kyllä kovat on tarkoitukset yliopistotyttösiä mennä katselemaan. Ei se varamiesblondinainen kyllä oikein minun makuuni ollut, muutenhan sen olisin jo iskenyt.

Tiina: Itsekin hieroin pari kertaa silmiä että olenko vielä unessa mutta sitten tajusin että liittyiskö ne jotenkin penkkareihin. Ja hyvää ystävänpäivää sinullekin, en ole sinulle vielä tainnut toivotellakaan.

Minja: Harvinaisen paljon oli kyllä sosiaalista elämää ystävänpäivälle. Ja kyllähän tietokoneenkin voi ystäväksi laskea tai ainakin sen kautta voi olla yhteydessä ystäviin.

Ja kyllä minä nyt sinne yliopistoon pääsen kun sitä mieltä kerran olette. (Tietenkin lukea täytyy kovasti)

Annette Sinclair kirjoitti...

Sun ystävänpäivä päihitti omani mennen tullen. Koululla, kotiin, häädin päänsärkyä, söin suklaata, siivosin, nukkumaan. Uuuu.

Minkäslaiset pääsykoekirjat on Tampereelle?

Wille kirjoitti...

Kielioppia, kielioppia. Sitähän se. Kahdesta kirjasta. Toinen sopivan lyhyt ja selkeä ja toinen iso ja vaikea mutta siitä ei tarvitse kuin sieltä täältä lukea.

Annette Sinclair kirjoitti...

Mahtavaa! Mutta lupaathan, ettei susta tule sellaista äidinkielennipottajaa? Yksi äidinkieltä opiskeleva puolituttu lähestulkoon halveksuvasti korjasi kerran puheenparttani, kun ilmoitin iloisesti tulevasta ratikasta, että "Tuoltahan se kuutoinen tulee". "-silmien pyörittely- Se on numero KUUSI, ei mikään 'kuutoinen'...". Taisi olla myssy hiukan kireällä.

Pistaasi kirjoitti...

Tervetuloa Tampereen yliopistoon pyrkivien joukkoon! Tosin haen eri aineeseen ja tiedekuntaan. Kuka nyt Turun yliopistoon haluaisi jäädä :D
Onnea lukemiseen!

Wille kirjoitti...

Minä lupaan. Varoitattehan sitten jos huomaatte minusta sellaisia piirteitä?

Wille kirjoitti...

Ina ehti väliin livahtaa. Toivotaan että me molemmat päästään sinne. Onnea sinullekin lukemiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pääsykokeisiin. Kyllä sä sinne menet! Mulla on sellanen tunnelma!

(Tuli ihan ikävä niitä omia yliopistoaikoja. Hmmm.... Tuhansia vuosia sitten. Mutta kukas niitä vanhoja nyt muistaisi...)

Thundercat kirjoitti...

oliko siinä Dark Floors leffassa hirviöinä Lordin jäsenet? vai oliks ne jotain hyviksiä siinä? oliks siinä mitään muita otuksia?

Wille kirjoitti...

Sirenita: Kiitos luottamuksesta että sinne pääsen.

Thundercat: Ikävä kyllä Lordin porukka olivat omissa puvuissa eikä muita örrimörrejä ollutkaan. Koko leffa oli oikeastaan bändin jäsenten esittelyä. Tasaisin väliajoin joku niistä hyökkäs pimeästä öristen.

Thundercat kirjoitti...

soiks siinä leffas muuten paljon lordin musa :D

Wille kirjoitti...

Vain lopputeksteissä.

generated by sloganizer.net