perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Tänään täällä, huomenna humpataan

Kotopuolessa oli ihan kiva pitkästä aikaa pyörähtää varsinkin kun keskiviikkona pääsi oikein savusaunaan. Ja rakovalkea tuomassa valoa ja lämpöä siinä saunan edessä. Siinä on sitä tunnelmaa. Jotain kuviakin otin siskon kameralla mutta enhän minä ne jäi sinne digikameraan.

Mitään muuta ihmeitä ei sitten tapahtunutkaan ja tänä aamuna tänne Tampereelle palasin ja taitaa sieltä olla Manninenkin jo matkalla niin päästään virittäytymään huomista varten. Humppaa onkin jo odoteltukin. Yli vuosi on kulunut viime kerrasta kun siitä nautin. Ja voi olla että entisiin luokkalaisiinkin siellä törmätään.

Nyt ajatukset karkailee eikä mitään järkevää sanottavaa keksi niin laitetaan tähän sitten näyte siitä mitä huomenna on luvassa. Vähän heikosti vaan Eläkeläisiä youtubesta löytyy. Laitetaan sitten vaikka tämä komea musiikkivideo josta voisi saada pian sen käsityksen että Eläkeläiset olisivat persoja erilaisille nesteille. Ei kai se pidä paikkaansa?



Humppa Soi: Running Wild: Resurrection

Elämässäopittua: Rakovalkeassa on tunnelmaa illan pimetessä.

P.S. Tiina voi nyt laittaa inhokkibiisikisan pystyyn. Olen taas koneen äärellä. Ja Thurdercatille tiedoksi että teen sen meemin tässä joskus.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jee, voisin lätkäistä pätkäyttää sen vaikka huomenna heti päivällä. :)

Pistaasi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Olen kerran ollut Eläkeläisten keikalla. Se oli... mielenkiintoista ja en ole ikinä nauranut keikalla niin paljon. Hulvattomia heppuja. Jurrissa "laulavat" ja "soittavat". Meiningissä ei ollut moitetta.

Wille kirjoitti...

Tiina: No hyvä.

Ina: Kiitos. Mukavahan tänne on palata. Eläkeläiset kannattaa kyllä jokaisen nähdä ainakin kerran.

generated by sloganizer.net