maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Tykkäsikö tytöt (ja muut) hellästä orista?

Tenttiin olen lukenut ihan kivasti. Vielä kun tässä illan mittaan muistiinpanot pariin kertaan lukisi niin siinähän sitä sitten olisikin. Huomenna sitten kokeen jälkeen jossain vaiheessa suunnistan Keski-Suomeen ja tähän tietooon palaan Tampereelle perjantaina Mannisen kera. Tiedätte varmaan mistä meidät sitten lauantaina löytää. HUMPPAA!!!! (Tuo auttaa edes vähän siihen että joutui Megadethin jättämään väliin.)

Kun tässä musiikista alettiin keskustella niin vaihdetaan aihe sellaiseen jota en voi musiikiksi sanoa eli tuohon huonompi biisi -kisaan. Tulokset olivat seuraavat.
Tytöt tykkää: 6 inhopistettä.
Hellä ori: 5 ällötyspojoa.

Mutta minä en ole vielä ääntäni antanut ja se menee kyllä hellälle orille. Sitä huonompaa biisiä en tähän hätään kyllä keksi. Kyllähän tytöt tykkääkin on järkyttävän huono mutta ei se ihan yllä hellän orin tasolle. Ja minun antamat pisteethän tietenkin kerrotaan kymmenellä koska olen blogin ylläpitäjä joten Hellä ori voitti huonomman biisin tittelin pistein 15 - 6.

Suurimpana yllätyksenä kisan tiimoilta tuli Akkikin kommentti. Tykkääkö hän oikeasti Hellästä orista? En voi käsittää. Eikä selityksenä voi olla se että on vanha kun eihän Akkiki edes ole vanha.

Nyt keksinkin. Voisin haastaa muutkin tekemään samanlaisen biisitaiston. Ainakin Tiina voisi innostua asiasta ja miksei muutkin.


Humppa Soi: Marilyn Manson: Snake Eyes And Sissies

Elämässäopittua: Tarvitsen paremman mikrofonin että pääsen kunnolla laulamaan UltraStar pelissä.

14 kommenttia:

Pistaasi kirjoitti...

Ehkä olen hieman kieroutunut, mutta aikoinaan tuo Hellä ori toimi oikein mainiosti baari-iltoina. Minultakin löytyy näitä pimeitä puolia musiikin saralla ;)

Tiina kirjoitti...

Tuo olis kyllä aika mielenkiintoinen kisa... Sitä vaan täytyy miettiä tosi tarkkaan, koska vihaan aika montaa kappaletta ehkä maailman eniten.
En tiedä voinko saastuttaa sulosävelistä koostuvaa blogiani huonolla musiikilla. :D

Wille kirjoitti...

Ina: En olisi kyllä sinusta uskonut.

Tiina: Rohkeasti vaan. Poistat vaikka sitten kun kisa on päättynyt niin biisit pois blogiasi saastuttamasta.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus voitti.

Wille kirjoitti...

Eikä minun tarvinnut paljon edes auttaa asiaa.

Tiina kirjoitti...

Tyyppi on kuunnellut muuten Marilyn Mansonia, tajusin vasta.
Hyvä Wille!

Wille kirjoitti...

Täytyy tunnustaa että olen ehkä vähän jopa innostunut sen kuuntelusta. Ei se niin huonoa ollutkaan kuin luulin.

Pistaasi kirjoitti...

Täytyy sen verran tarkentaa, etten ole kovin ylpeä tuosta ajasta jolloin Hellä ori kelpasi....

Eihän Manson voi olla huono! Ei niin saa ajatella, jossei ole kokeillut. Hyvä kun pistit kuunteluun (vaikka hänelläkin on niitä ok-levyjä ja hyviä levyjä)!

Wille kirjoitti...

Mansoniin oli jonkun verran ennakkoluuloja, mutta nyt kun otin sen tehokuunteluun niin huomaan jonkun verran jopa siitä pitäväni. En nyt ihan totaalisesti ole siihen hurahtanut mutta kyllä sitä silloin tällöin voi kuunnella.

Akkiki kirjoitti...

Kyllä se vaan jotenkin sykäyttää. Enkö perustellut aiemmin tarpeeksi hyvin ;) Kumpaakin voisin jorata, enkä edes häpeäisi itseäni. Toisin kun häpesin lauantaina ja pahasti eikä se ole ohi vieläkään. En edes kehtaa kertoa miten huonossa kunnossa olin. Niin huonossa, ettei sitä voi kertoa. Koska ei kukaan, varsinkaan nainen, saa olla!

Mutta hei, sähän oot aina hehkuttanut mun hyvää musiikkimakua... Taisit erehtyä :D

Akkiki kirjoitti...

NIIIIIN ja kuka voi vastustaa Mariskan seksikästä ääntä?!

Wille kirjoitti...

Siinä olen kyllä samaa mieltä että Mariskalla on hyvä ääni vaikkei sen musiikki kiinnostakaan. Eikä pahan näköinenkään ole.

Vähän ehkä erehdyin mutta kyllä sulla ihan hyvä musiikkimaku noin pääpiirteittäin taitaa olla. Tosin Kaija Koota saisit oppia kuuntelemaan.

manninen kirjoitti...

Tässä taas nähtiin kuka se tyrmää heti. Ennen haukuit kyllä melko vahvasti Mansonia...(The Beautiful People biisi siltä on muuten hyvä)

Tiina kirjoitti...

Järkkään tuon inhotuskisan heti, kun olet taas bäkissä netin ääressä.
Minulla on nyt mielessä ainakin kolme überinhotusta, pitäisi varmaan karsia niistä kaksi kaikista huonointa.

generated by sloganizer.net