maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Jaksaisko sitä tänään kirjoittaa ollenkaan?

No kirjoitetaan sitten kun aloitettiin. Mitään uutta ei oikeastaan kuulu. Koululla pyörähdin ergonomiaa opiskelemassa jos siitä vaikka opintopisteitä sais. Luokkalaiset tuntuivat ihmettelevän kun minuakin vielä näkee. Olivat varmaan jo ehtineet toivoa että olisivat jo päässeet minusta eroon mutta ehei, vielä vaan välillä naamaani siellä välillä näytän.

Mitäs suunnitelmia tästä eteenpäin. En nyt tarkoita mitenkään kovin pitkällä aikavälillä vaikka kyllä minulla jo vähän on selkeytynyt nekin suunnitelmat. En uskalla vielä vaan täällä ääneen mitään sanoa kun sitten ne ei ainakaan toteudu. Mutta tämän viikon suunnitelmat ovat seuraavat:

Ti: Jos puntari vielä näyttää tavoitepainoa niin kebabille. Koulussakin meinasin taas ergonomiaa ihmetellä.

Ke: Ei suunnitelmia.

To: Luokkakaverit lainaa videokameraani ja lupasin auttaa editoimisessa kun se nyt vähän ehkä näyttäisi jo vihreää valoa tällä koneellani. Illalla olisi tarkoitus mennä Dreamtalesta nauttimaan Hellään. En sitten tiedä saanko ketään kaverikseni mutta ei sillä niin väliä. En olekaan Hellässä aikaisemmin käynytkään enkä Dreamtaleakaan ole vielä ehtinyt nähdä kun ovat olleet niin kauan keikkatauolla.

Pe: Ei suunnitelmia

La: Ei suunnitelmia.

Su: Ei suunnitelmia.

Humppa Soi: Dreamtale: Mirror
Humpastalainattua:
"You know it's hard to carry on
If you don't love me anymore."

Elämässäopittua: Nyt minun pitäisi ainakin teoriassa osata istua, seisoa, nukkua ja kävellä ergonomisesti.

9 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Jätkällä on elämää

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs ensi viikon alun suunnitelmat? Jos näyttävät samalta kuin tämän viikon lopun suunnitelmat, niin Ridgehän voisi lähteä Big Bearin mökille lomailemaan muutamaksi päiväksi? Sinne on lähdössä ainakin Ridgen veli Thorne ja tämän muuan vähemmän tunnettu kaveri (kova poikamies kuulemma).

Wille kirjoitti...

Muuten lähtisin mielelläni mutta kun keskiviikkona olis uusinta tentti niin ei taida pystyä. Vähän huonoon saumaan sattui tuo Big Broth... Bear mökkeily.

Anonyymi kirjoitti...

Heiiiii.... mutta onpa hienoa, että on pitkänmatkan suunnitelmatkin selkiytyneet, edes vähäsen! Hurraa! Onnea valitsemallesi tielle. :D

Wille kirjoitti...

Kiitos! En tiedä tosin onnistuuko mutta parempi tämä kuin se tilanne ettei ollut mitään suunnitelmia.

Pistaasi kirjoitti...

Jos osaat nauttia tekemättömyydestä niin sulla ei ole mitään hätää! :)

Wille kirjoitti...

Kyllä sitä kummasti aika vaan kuluu vaikkei mitään oikein tekisikään.

Minja kirjoitti...

Heh. Tajusin juuri, kun tutustuin vähän tuohon Dreamtaleen, että tuo kitaristiheppu Rami Keränen on ollut minun kanssani samassa koulussa koko peruskoulun. Ehkä vuoden tai kaksi ylemmällä luokalla muistaakseni. :D

Wille kirjoitti...

Kyllä maailma on pieni.

generated by sloganizer.net