sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

"He's back"

Täällä sitä taas jauhetaan paskaa. Kolme viikkoa siinä vierähti. Joululoma. Siitä pitäisi kai nyt jotain turista. Aloitetaanpas alusta.

Ensiksi oli alkuräjähdys. Sitten tuli dinosaurukset. Sitten synnyin. Olin poikamies. En ollut poikamies. Alkoi joululoma. (Jotain muutakin kai siinä välillä oli)

Aloitin loman huonossa seurassa. Poikamiesten (nyt jo entisen) puheenjohtajan seurassa. Jyväskylässä näin vielä Mannisen ja hänen naisensa. Itse en tietenkään niiden seurassa jaksanut olla. Kävin vain syömässä ja huomasin että jos lähtee syömään ilman että on nälkä niin ei se nälkä tule vaikka kuinka syö. Sitten Karstulaan.

Joulu sujui rauhallisissa merkeissä. Mitään kovin mainitsemisen arvoista ei tapahtunut. Lahjojakin sain joten en varmaan olekaan läpeensä paha ihminen. Pukki toi askelmittarin, Magnumin tupla-lpn, pyyhkeen (voi heittää kehään), jääkarhun, sudokupelin, tiernapojat, kassin... Ketä muka edes kiinnostaa mitä sain lahjaksi? Mutta ketä kiinnostaa bloginikaan paskanjauhanta, joten aivan sama.

Mitähän kirjottaisin. Ei oikein juttu luista.

Niin joo, kävin sitten ottamassa passikuvat uutta passiani varten. Neljän kuvauksen jälkeen ne jopa hyväksyivät kuvat poliisiasemalla.

Ennen uutta vuotta kävin vielä Tampereella ihan pikaseen. Huomasin että Ideaparkkiin ei kannata lähteä alennusmyyntien aikaan. Mutta ehjänä sieltäkin selvittiin. Hermot vaan oli mennä väenpaljouteen. Mainitsemisen arvoista on myös, että tällä kerralla en ajanut kuin kerran harhaan koko Tampereen reissulla. Alan siis pikkuhiljaa kehittyä.

Uutena vuotena kävin avannossa ja poikamiehet matkivat perässä. Minun pulikointi taitaa olla ikuistettu vielä erään poikamiehen videokameralla. Ei varmaan kovinkaan kaunista katseltavaa kun alaston mies tutisee avannossa. Kävin myös savusaunassa ja leikin raketeilla.

Uusi vuosi alkoi rauhassa. Heikkona hetkenä sorruin jopa uudenvuoden lupaukseen. Lupasin kävellä keskimäärin 8000 askelta päivässä, eli jos joku päivä kävelen alle 8000 niin jonain toisena päivän pitää korvata ne. Yhteensä siis vuoden aikana tulee ottaa 2 920 000. Ei paha.

Viimeiset lomapäivät kuluivatkin sitten juoruja kuunnellen siitä Karstulan julkkiksesta. En taida jaksaa siitä sen enempää mainostaa. Kyllä meidän kylällä vaan tapahtuu.

Ja nyt sitten olen täällä Tampereella tuon joutavanpäiväisen kerhon uuden puheenjohtajan kanssa. Onneksi hän poistuu huomenna. Ei sitä osaa tilittää kun toinen haahuilee samassa huoneessa. Huomenna sitten lisää jotain paskaa. Ainakin resepti ruoasta jonka loihdin tänä iltana.

Humppa Soi: Vivaldi: Neljä vuoden aikaa, Kevät
Lomalla opittua: Passikuvat ovat aika hankalia otettavia

4 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Runkkari ollu tää kuvaaja

Emeritus kirjoitti...

Resepti, resepti, resepti!

manninen kirjoitti...

Tässähän pitää hommata vuoka ja alkaa itsekkin kokeilemaan noita Willen reseptejä

Wille kirjoitti...

Nyt on resepti paikallaan.

generated by sloganizer.net