Le Néne de Francaise
500 g Ranskalaisia
2,5 dl Ruokakermaa
250 g Lihapullia
1 pkt Nakkeja
250 g Kinkkusuikaleita
2 kpl Kananmunia
Pala Koskenlaskija juustoa
Mausteina mustapippuria ja valkosipulijauhetta
Laita ranskalaiset vuokaan. Sekoita kananmunat, kerma, juusto ja mausteet. Lisää lihat vuokaan ja kaada seos päälle. Paista 220 asteessa noin tunti tai sinne päin. En minä kelloa katsonu. Tarjoile Vivaldin tahdissa.
Valitan että kuva näyttää oksennukselta, mutta ruoka oli oikeasti niin hyvää että en tajunnut ottaa kuvaa aikaisemmin. (Siis ei se kumminkaan oksennusta ole.)
3 kommenttia:
Uskaltaako kokilta kysyä mitä tarkoittaa pöperön nimi. Kun en itse ole noita kielimiehiä.
Siis sehän tarkoittaa tietenkin Ranskalaisen naisen tissejä. Mitäs muutakaan. En ole varma onko edes oikein kirjoitettu. Korjaatkaa jos olen väärässä.
Mammograafikko mikä mammograafikko
Lähetä kommentti