sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

Tasaisen tappavaa

Tänään onkin päivä mennyt taas rauhallisissa merkeissä. Ei ole edes pyyhe päällä tullut hypittyä. Kävimme "sähkiksen" kanssa pesemässä pyykkejä ja söimme eilisen herkkuaterian jämiä (kyseinen ateria sai kommenteissa kehuja ja melkeinpä tässä jo luvattiin parille neitoselle tehdä vastaavanlainen jonakin viikonloppuna, olisihan se kyllä ihan kiva saada puolueettomia mielipiteitä ruoanlaittotaidoista).

Kävimme myös Anttilassa ja sieltä mukaan tarttui niinkin harvinainen ostos meikäläiselle kuin tietokonepeli. Kympillä ostin Gunin. Ihan lupaavalta länkkäripeliltä vaikuttaa, joten se siitä ensi viikon himo-opiskelusta.

Sain minä aikaiseksi kirjoittaa myös pienimuotoisen tilannekatsauksen taas Kroonisten Poikamiestenkin blogille ja kuvankin vaihtui jos ei nyt iloisempaan niin synkempään suuntaan nyt ainakin. Lupaan että jos joskus naisen saan (näitä on aina helppo luvata kun ei vaaraa ole näköpiirisissä) niin vaihdan kuvakseni oikeasti iloisen ja onnellisen kuvan.

Nyt vaan huomista jännittämään että tuleeko Kelalta rahaa vai ei. Sitten se syö taas niin miestä jos ei vieläkään tule.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, ettet päättäny siellä pesutuvassa tullu mieleen,että ne päällä olevat vaatteetkin pitäisi pestä. Sitten naapurit olisi varmasti "kauhistuneet" kun olisivat samaan hissiin tulleet :D

Anonyymi kirjoitti...

Olipas sekava lause.

Wille kirjoitti...

Eikä ollut sekavaa. Ja säästin tällä kertaa naapurit.

manninen kirjoitti...

Toi on kyllä komee toi sun uus kuva. Pitäis joskus miettiä sitä O2:sta nii saatais lisää yhtä iloisia kuvia.

generated by sloganizer.net