sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

Takaisin täällä taas

Teillä on lukijat on varmaan ollut kauhea ikävä minua tai siis tekstejäni. No nyt olen palannut ja luultavasti olenkin nyt aina itsenäisyyspäivään asti täällä Tampereella joten etteköhän ehdi taas kyllästymään tasottomiin ja tylsiin itsesääliä tihkuviin teksteihini.

Mitä sitten viikonloppuna tein, tässä lyhyt selonteko:
Torstaina saunoin.
Perjantaina saunoin ja kävin Saarijärvellä marrasmessuilla.
Launtaina saunoin ja Mannisen synttäreitä viettelin. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea lisää poikamiesten blogilta jossa kämppis on kertonut tapahtuneesta kaiken olennaisen.
Sunnuntaina saunoin ja vietin isäni päivää.

Huomenna on vielä vapaapäivä vaikka tietenkin pitäisi lueskella tiistain tenttiin. Tiistaina siis jatkuu ihan oikea koulu. Mitenköhän siihenkin taas sopeudun. Huonosti.

Pitäisi seuraamani blogitkin lukea läpi että mitä on tapahtunut viikonlopun aikana. Ja sitten sen lupaamani jutunkin kirjoitus olisi edessä. Jos vaikka huomenna panostais niihin. Kiitos vaan hienoista sanoista. Saa nähdä miten onnistun sisällyttämään kaiken tekstiin.

Humppa Soi: Pelle Miljoona: Tahdon rakastella sinua
Humpastalainattua: "Älä puhu huomisesta nyt, hiljaisuus kauneinta musiikkii on."

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wille! Tervetuloa sivistyksen pariin! Oli ikävä.

Wille kirjoitti...

Kiva palata kun kaivataan.

Annette Sinclair kirjoitti...

Mutta eihän blogi ole blogi ilman tasotonta ja itsesääliä tihkuvia tekstejä! Muu olisi luonnotonta!

Akkiki kirjoitti...

Kiva, että oot takaisin. Luen aktiivisesti, vaikka kommentoiminen on valitettavasti jäänyt. Ihan kun muka olisin kiireinen. Ehkä vaan väsynyt, kun en jaksa muuta kun maata sohvalla tai nukkua. Kohta olenkin venäjän kokoinen valas!

Vai, että kuukausi täällä puolella Suomea. Muista kuitenkin, että itsenäisyyspäivän jälkeen pian on Nightwishin keikka. Eiksookkikivvaa!?

Wille kirjoitti...

Keksi:
Niinhän se kyllä taitaa olla.

Akkiki:
Mukavaa kun sinäkin jaksat vielä mukana roikkua, minäkin kyllä ahkerasti blogiasi seuraan vaikken minäkään liian usein kommentoi.
Enkä usko että ihan venäjän kokoiseksi kasvat.
Nightwishiä odotellessa...

generated by sloganizer.net