lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Pylvään nokassa vanha varisparsikunta tuijottaa ja nauraa mulle päin naamaa

Ei tästä taas tule yhtään mitään. Erehdyin kuuntelemaan Kaija Koota ja empiminen sen kuin lisääntyy. Kai sitä pitää sinne Liverpooliin lähteä seikkailemaan. Täytyy varmaan jostain selvitää missä se on. Minjahan lupasi jo neuvoa joten antaa tulla niitä ohjeita. Moneltakohan sinne pitäisi sitten lähteä ettei liian aikaisin siellä ole tai vastaavasti liian myöhässä? On se elämä vaikeaa.

Humppa Soi: Kaija Koo: Siipiveikko

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linnainmaalle pääsee ainakin busseilla 16, 18 ja 29. Pitääpi jäädä pois sillä pysäkillä mikä on seuraava silloin kun oikealla näkyy S-market. Pysäkkinäytössä pysäkin nimi on Mäentakusenkatu. Sitten kun on jäänyt bussista pois, niin pitää palata hiukan takaisin päin s-marketia kohti, liikennevaloista kadun yli ja vasemmalle (jolloin s-market jää kävellessä oikealle puolellesi). Pub Liverpool tulee silloin väistämättä vastaan seuraavassa kadunkulmassa, samassa talossa on Makuuni ja apteekki. Kuulostaako kovin monimutkaiselta?

Kellonajoista en tiedä mitään.

Wille kirjoitti...

Kiitos kovasti. Enköhän noilla ohjeilla ainakin sinnepäin löydä.

manninen kirjoitti...

Olehan varovainen siellä keikkailemassa. kaija Koon keikoilla tunnetusti on aina säpinää. Ainakin herralla.

Wille kirjoitti...

Olen varovainen. Äärimmäisenä varokeinona turvaudun biisien mukana laulamiseen. Kun tämä varis alkaa vaakkua niin siinä kummasti tipuset kaikkoaa vierestä.

manninen kirjoitti...

Elleivät sitten sekoita sitä soidinhuudoksi ja kutsu sinua soidintanssiin.

generated by sloganizer.net