perjantaina, marraskuuta 16, 2007

"Ei itkut auta, ei ees jumalauta!"

Viikonloppu alkoi. Kämppis kaikkosi luotani. Olen siis yksin.

Katsoin paskan elokuvan. Break-up. Pitiköhän sen olla komedia vai draama vai molempia. Ei kyllä naurattanut, ei itkettänyt, lähinnä väsytti.

Mitä seuraavaksi? Sen kun tietäisi. Huomenna voisin tietenkin käydä päivällä jossain vähän ulkoilemassa. Kaija Kookin esiintyisi huomenna täällä päin. Mutta taitaa olla vähän turhan kaukana tuo Pub-Liverpool meikäläisen kämpiltä. Enkä edes tiedä kunnolla missä se on joten jääköön väliin vaikka Kaija Koo mahtava onkin. Eikä sitä yksin niin jaksa muutenkaan mihinkään lähteä.

Ja se edellinen otsikko oli vapaasti suomennettu Electric Sixin biisistä. Don't be afraid of the robot.

Kiitetään vielä lopuksi erästä herrasmiestä joka osti minullekin lipun ensi kesän Iron Maidenin keikalle tänne Tampereelle. Iso Kiitos! Kyllä minä sen joskus maksan.

Humppa Soi: No Man's Band: Seitsemän oikein
Humpastalainattua:
"Mä en tainnut ymmärtää miltä tuntuu kun aina häviää.
Enkä tainnut käsittää mitä jää kun eksyy yksin pimeään.
Miltä tuntuu kun siivet katkaistaan.
Ja ympärille jää vain kylmä kuollut maa."

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Empä tiedä minäkää miten ton Break upin luokittelis. Tai no, se menee ainaki ehottomasti kategoriaan paskat elokuvat :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Tulin pikasesti lukemaan blogis ja vähän muutenkin surffaan, ennenkö toi pikkumies alkaa kiljumaan ruokaa. Olo on enemmän ja vähemmän väsynyt ajaoittain mut eiköhän se tästä kun tottuu.

Se LiverPool on Linnainmaalla ja ihan kiva paikka. Sinne menee joku bussi mut en muista numeroa, en sit tiedä miten myöhään sieltä tulee sit yöllä busseja kaupunkiin. Kävin kattomassa siellä kans Kaija Koota pari vuotta sitten. Oli hyvä keikka ja on varmasti nytkin että mee vaan ihmeessä kattomaan!!! Mä lähtisin ehdottomasti sun seuraks mut ei vielä oikein voi kun toi muksu on niin pieni vielä.

Kerrohan kaikkille terveisiä!

-S-

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsin vitsi! Kaija Koo. Vois olla aika jees sekin lapsuuden idoli nähdä, jos olis rahaa.. :( Mutta kun ei ole,niin eipä sitten.

Wille kirjoitti...

Neiti O:(näyttää ihan hymiöltä eikä nämä sulut sitä ainakaan paranna) mutta niinpä, paska leffa ei parane vaikka miten sen kategoriois.

Sanna: Ajattelinkin että sinustua olisin varmaan saanut kaverin mutta ymmärrän kyllä ettet ihan vielä voi. Jos sitten seuraavalla kerralla kun Kaija Koo täällä päin vierailee.

Mimmu: Voit sinä suoraan sanoa ettet pidä Kaija Koosta, ei sitä tarvitse rahattomuutta keksiä tekosyyksi ettei voi lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Wille, kumpa rahattomuus oiskin tekosyy.

Wille kirjoitti...

No itsellänikin on palanut rahaa ihan liikaa viime aikoina joten voi olla että senkin takia jätän Kaija Koon väliin. Ja saunavuorokin on yhdeksältä joten sekin jäisi väliin jos Kaijaa menisin katsomaan.

Annakoo kirjoitti...

break-up on niin syvältä sieltä jostain, että voi yhyy, että se osaakin olla niin ankeakankea.

Anonyymi kirjoitti...

Pub Liverpool on ihan melkein minun naapurissani! Olisin osannut opastaa sinut hyvin perille, jos olisi ollut tarvetta ja jos olisin ollut ajoissa lukemassa tämän jutun. :)

Wille kirjoitti...

Olisin silloin kumminkin jäänyt etsimään missä asut.

Anonyymi kirjoitti...

Se olisikin kuin neulan etsimistä heinäsuovasta. Täällä ei ole edes siwaa minkä nurkalta vakoilla.

generated by sloganizer.net