lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Ei ulkoilukaan ilmaista ole

Kävin 15 euron aamulenkillä kaupungilla. Ai miten niin 15 euron? No sen verran sillä reissulla paloi rahaa. Erehdyin käymään pahimmassa paheessani, levykaupassa. Swamp Music. Ja sen käytettyjen levyjen myymälässä jossa en aiemmin ollut käynytkään. Kyllä oli taas olo kuin pikkulapsella karkkikaupassa. Teki mieli ostaa koko tili tyhjäksi. Sain kuitenkin maltettua mieleni ja pitkällisen pohdinnan jälkeen ostin vain kaksi levyä 7,50 €/kpl. Avantasia Metal Operan ensimmäisen ja toisen osan. Varmaan kukaan lukijoista ei tiedä edes mistä puhun. Enkä jaksa selittääkään.

Päätin tuossa kämpille palatessani että nyt sitten tingin viikonlopun ruokaostoksista ettei niin harmittaisi rahojen liiallinen käyttö musiikkiin. Kaija Koon jätän suosiolla väliin. Kuuntelen musiikkia, käyn saunassa, pyörin netissä ja ehkä katson jonkin elokuvan. Otan rennosti ja toivon että Herra Itsesääli ei tulisi kylään.

Niin ja sain melkein kaadon ja tulin melkein isketyksi tuolla reissullani.
Kadut on liukkaita ja melkein jos olin turvallani, mutta uskomattoman akrobatiataitojeni ansiosta pysyin pystyssä. Vierässä kävelevä mummeli kyllä nauroi minulle ja virnistin takaisin.
Ja muutaman hetken päästä siitä olin ylittämässä suojatieta kun joku kaunis nuori tyttö melkein iski minut autokoulun autolla. Onneksi autokoulun opettaja oli sen verran valpas että esti tapahtuman.

Humppa Soi: Avantasia: Farewell
Humpastalainattua: "Time went by and we had to say goodbye"

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi Wille: Nauran täällä ihan ääneen, enkä pysty lopettamaan... Sieluni silmin kuvittelin tuon akrobaattisen-kaatumisen- esto-suorituksesi... ja sen mummon. En minä vahingoniloinen ole...en...minulla on vaan hauskaa.

Hauskaa lauantaita Willelle! ;)

Wille kirjoitti...

Kiitos, naura vaan, tulen siitä vain paremmalle tuulelle.

Hauskaa lauantaina myös Sirenitalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei sulla sitten huonosti mene, jos joku nätti tyttö melkein pääsi iskemään, vaikkakin autolla ;)

Wille kirjoitti...

Saisi kyllä iskeä ihan oikeasti eikä vain melkein, ja mielellään ilman autoa.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta jostain se on aloitettava.

generated by sloganizer.net