keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

"Ei sen väliä, kerran kuljetaan jalat edellä"

Viikatteen kuunteluksihan se eilinen lukeminen sitten meni. Oli tunnelmaa käydä "lenkillä" pikkupakkasessa yön hämärtyessä ja kuunnella uusinta Viikatetta. Kiitokset Thundercatille! Rakastuin levyyn heti ensi kuulemalta. Ensi viikolla sitten keikalle ja sieltä varmaan ostan kyseisen levyn myös itselleni.

Ja sitten siihen tenttiin palatakseni. En siis paljon lukenut, mutta silti ei tuntunut lähellekään niin vaikealta kuin yleensä kyseisen opettajan tentit. En tietenkään niin tyhmä ole että vielä juhlisin sen läpimenoa. Ei se todellakaan ole varmaa.

Nyt voisin vaikka alkaa päiväunille mutta sitä ennen teen tuon Thundercatin tekemän meemin vai miksi näitä sanottiin. Mistä tuo nimi hirveä nimi "meemi" edes tulee? Sivistäkää minua.

Pahoittelen että julkaisen näitä tekstejä nyt näin tiuhalla tahdilla mutta silloinhan sitä on taottava kun rauta on kuuma. Tulee vielä aikoja kun en jaksa blogillekaan kirjoitella.

Humppa Soi: Viikate: Hallamaat
Humpastalainattua:
" Laps' sunnuntain
Sä ällös huoli vaikka vaellat
Yksin kun ilomielin maata sulaa samoat
On hallamailla elo vain
Niin pirun raskas juttu toisinaan"

Koulussaopittua: On yllättävän vaikeaa päättää missä ruokalassa käy syömässä.

3 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

Olepa hyvä :) Tuosta meemistä en kyllä itsekään osaa sanoa mistä se tulee :D Hyvähän se vain on että on juttua mistä kertoa, vaikkakin sitten netin välityksellä

Pistaasi kirjoitti...

Suotta pahoittelet ripeää tahtia. Juttujasi on kiva lukea.

Wille kirjoitti...

Kiva jos tykkäät. Niin on sinunkin.

generated by sloganizer.net