sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Onnelliset, onnettomat.

Päätin siis lähteä Kaija Koota katselemaan ja kuuntelemaan ja laulamaan mukana. Mietin noita linja-autovuoroja mutta enhän minä ymmärtänyt miten niillä olisi tästä nurkaltani minnekään päässyt ja ajattelin muutenkin säästää ne pari euroa joten kävelin. Vähän asennetta kävellä yli viisi kilometriä suuntaansa.

Ihme kyllä, löysin perille ja oli noista Minja ohjeista sen verran apua että tiesin olevani lähellä kun S-Marketin näin ja samantien huomasinkin Makuunin ja siinähän se Liverpool sitten olikin. Kiitos vaan Minja. Astelin sisälle ja jouduin pulittamaan siitä lystistä 17 euroa. 15 euroa lippu ja 2 euroa narikka. Kallista on. Ja oluenkin sorruin ostamaan kun tuntui tyhmältä rypeä pöydässä yksin ilman tuoppia edessä.

Säpinöistä kerroinkin jo poikamiesten blogilla joten ei niistä sen enempää.

Sitten itse keikka:

Oli jalokivimerta, tuulikelloa, tinakenkätyttöä ja ex-naista. Unohtamatta unihiekkamyrskyä. Kysyttiin kuka keksi rakkauden. Tanssittiin itsensä kanssa. Rukoiltiin. Minun tuulessanikin soi. Oltiin erottamattomia ja välillä taas oli mentävä vaikka kumminkin uskottiin sinuun. Eikä mikään tuntunut riittävän vaikka miten mietittiin milloin ne hanat aukeaa. Lopuksi vielä tahdottiin rakastella minua ja tulla lähemmäksi beibiä.

Kyllä Kaija Koo on vaan mahtava. En kadu vaikka maksoin itseni kipeäksi ja lauloin varmaan ääneni niin että huomenna olen hiljaista poikaa. En kadu edes sitä että jalat on kipeänä pitkästä kävelystä.

Humppa Soi:Sonata Arctica: To Create A Warlike Feel
Humpastalainattua:
"Kaikkivoipaiselta itsevaltiaalta aivaimet elämään.
Kahlehdimme ainoamme oikeudesta turvaa pysyvään.
Itsevaltiaamme ääni korvissamme, lainan lunastamme,
äideillemme muiston marmoriin."

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ettei ollut turha reissu :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että oli jotain apua ohjeista. En sitä tajunnutkaan, että ne bussit eivät tosiaan sieltä sinun nurkalta kuljekaan, olisi pitänyt kiepata keskustaan päin ensin toisella bussilla ja vaihtaa siellä. Mutta saitpa ainakin liikuntaa ja raitista ilmaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

15 euroa!!! Herttinen.

Niin, tai olisihan Wille voinut kävellä siihen Teiskarin varteen odottelemaan bussia, johon on vähän lyhempi matka ehkä kuin Linnainmaalle. Mikäli yhtään olen kartalla. :D
Mutta pieni liikunta tekee toki aina hyvää.

Wille kirjoitti...

Mimmu: Ei ollut, olisi sinunkin kannattanut tulla mukaan.

Minja: Tajusin sen sitten itsekin. Eikä tuo nyt liian pitkä matka ollut.

Tiina: Mutta laadusta maksaa mielellään. Ajattelin sitä Teiskarillekin kävelyä mutta ajattelin että olkoot. Olet sinä kartalla. Minä en aina ihan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on asenne kohdallaan. Jos ei Kaija tule miehen luokse, on miehen mentävä Kaijan luo, vaikkakin sitten kävellen. HYVÄ! Ja eikös eilen ollut ihan mukava ilmakin... Pikkulumisadetta?!

Onhan tuo 15e aika paljon rahaa, mutta ei se minusta paha ole, jos sille saa hyvää vastinetta. Eli keikka on hyvä. Kyllä minä musiikillisista nautinnoista suostun maksamaan. Ja hyvä, että kannatti!

Wille kirjoitti...

Oli kyllä oikein kaunis pieni lumisade. Oli jotenkin rauhoittavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi kun kuulosti toi keikka taas hienolle. Noita biisejä jaksais kuunnella vaikka joka keikalla. Mäkin olisin halunnu menoon mukaan! Keikoilla kun on aina sellanen erityinen tunnelma. Mutta pääasia että sä Ville sinne lähdit vaikka kävellä jouduitkin, etpähän ainakaan viettäny lauantaita kotona herra itsesäälin kanssa!

-S-

Wille kirjoitti...

Siellä oli muuten yksi ihan sinun näköinen tyttö. Melkein menin jo juttusille. Onneksi en mennyt. Säästin itseni nololta tilanteelta. Ja sillä kun oli vielä korsto kaverina.

Ja itsesääliä ei kyllä näkynyt. Eikä edes odottanut täällä kun palasin takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Sun ois pitäny houkutella enemmän mukaan. Olisin ehkä voinut lähteä, varsinkin kun sukulaisista eräs heltyi höveliksi ja teki lahjoituksen ;) Nyt olisi ollut mahdollista tulla.

Wille kirjoitti...

Helppo se on näin jälkeenpäin sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se on ja enhän eilen tiennyt saavani tänään lahjoitusta.

generated by sloganizer.net