maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Willen Keittiö Osa 10


Balls Of Meat and taste of the tonnikala

400 g jauhelihaa
sipulia
1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
1 kananmuna
suolaa + mausteita
1 pss valkosipulilohkoperunoita
1 prk tonnikalaa
1 pss valmiskermakastiketta
(juustoraastetta)

Anna korppujauhojen turvota veden kanssa ja lisää sitten mausteet, jauheliha, tonnikala ja kananmuna. Sekoita hyvin ja pyörittele taikinasta lihapullia. Paista 200 asteisessa uunissa aluksi noin 15 minuuttia. Lisää sitten joukkoon lohkoperunat. Paista toiset 15 minuuttia. Halutessasi ripottele päälle myös juustoraastetta.
Tee kermakastike pakkauksen ohjeen mukaan.
Ja ei muuta kuin syömään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tonnikala taitaa olla tuna....

Wille kirjoitti...

Ja ranskaksi se on thon.

AC/DC kirjoitti...

Lähes suora kopio minun tekemästä ruuastani! Ainut ero oli nuo itsetehdyt lihapullat!

Wille kirjoitti...

Valita sinä vaan. Itse et osaa edes lihapullia itse tehdä ja se kermakastike nyt oli käytettävä pois kun kerran sitä jäi sinulta ylimääräistä. Parempaa tämä oli kuin se sinun tekemäsi. Ja tonnikala antoi mukavan pienen lisämausteen lihapulliin.

Emeritus kirjoitti...

Jesh! Taas mahtava ruokavinkki! Kiitos.

Wille kirjoitti...

Vieläkö Emerituskin eksyy tänne?

generated by sloganizer.net