keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Valoisaa kun lähdin, pimeää kun palasin

Kävellessäni uusinnan jälkeen prismaan mieli niin maassa, että lähes leukani viistää kadulta tupakantumpit pieneen ja mitättömään parran sänkeeni, ajattelin miten kiva olisi kämpälle päästyäni kirjoittaa blogille että uusinta meni hyvin ja että elämä hymyilee minulle. Niin ei kuitenkaan pysty tänne kirjoittaa koska se ei mennyt taaskaan aivan nappiin se minun uusintakokeeni. Onkohan tämä jotain kohtalon pilaa että kun luen kerrankin tenttiin oikein viikkokaupalla ja ajatuksen kanssa niin käy taas näin. Tosin pienen pienen pienen pieni mahdollisuushan on että se meneekin läpi, mutta en oikein jaksa siihenkään luottaa.

Että Hyvää Ystävänpäivää vaan kaikille. Itse en olekaan vielä toivottanut sitä kuin tekstiviestillä sille kaikkein tärkeimmälle ystävälleni. Olisihan se ollut kiva laittaa oikein postikortilla ystävänpäivätoivotukset mutta en saanut sitäkään aikaiseksi. Ajatushan se on silti tärkein.

Älkääkä pelätkö että alan täällä nyt sitten ruikuttamaan tämän vastoinkäymisen jälkeen. Yritän ainakin kaikin puolin päästä eroon tavasta valittaa asioista. Onhan minulla loppujen lopuksi asiat kuitenkin ihan hyvin.

Humppa Soi: Viikate: Koulutie on hiljainen

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Säälipisteillä voittoon aina!

Wille kirjoitti...

Ei kyseisen tentin pitäjä vaan taida paljon sääliä tuntea. Se on huomattu. Yhtään kyseisen herran tenttiä en ole vielä läpi saanut. Mutta ehkä se jossain vaiheessa väsyy väsäämään uusintoja.

Anonyymi kirjoitti...

Melkein voisi kysyä jo siinä kohtaa, että onko vika sinussa vai tentin tekijässä/tarkastajassa...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sulle kans ja kiitos kommenteista!

Akkiki kirjoitti...

Hei. Nyt et anna sen painaa mieltäsi! Miten sua vois piristää... Hmm... Syöt paljon ja katot jonku hauskan leffan (niin mulle neuvottiin ku isä kuoli. tosin ei kauheesti jaksanu syöminen tai komediat kiinnostaa). Irtaannut ruumiista tai kokeilet ilokaasua...? Laitat aivot narikkaan ja koristat sen kukkasilla. Huomenna on helpompi hengittää!

Wille kirjoitti...

Kyllä olen jo vähän piristynytkin ja tuokin piristää kun porukka käy kommentoimassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää kaikesta huolimatta! :) Pää pystyyn. Monesti kokeet menee paremmin kuin tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että :( Miten teillä niin vaikeita kokeita on... Nyt kyllä pelottaa taas, ehkä ei ookkaan mun paikka...

generated by sloganizer.net