keskiviikkona, helmikuuta 14, 2007

Kohta se selviää

Ei se oikeasti saa taas löytää tietä elämääni. En päästä sitä sisään. Pysy vaan siellä ulkopuolella. En halua enää nähdä sinua.

Puhun tietenkin herra Vitutuksesta. Nyt tuntuu siltä että se pikku hiljaa tunkeutuu elämääni takaisin. En tiedä mistä se taas johtuu. No muutaman tunnin päästä se joko iskee kunnolla tai sitten ei ollenkaan. Nimittäin edessä on klo 16.00 alkava uusintakoe. Jos se menee huonosti niin on varmaa että Vitutuksen herra nostaa taas päätään. Jos taas koe menee hyvin niin sitten luulisin pääseväni hänestä eroon taas joksikin aikaa, varsinkin kun huomenna pääsen taas suunnistamaan Karstulaan. Siellä ei Herra Vitutusta ole näkynyt kyllä pitkään aikaan. Ei varmaan viime kevään jälkeen. Siloin se kyllä asusti luonani ja varsinkin sitä edellisen syksyn. Tiedätte kyllä syyn miksi se katosi elämästäni alkukesästä. Ei sitä tarvitse varmaankaan täällä toistaa.

Ja näin se ystävänpäivä sitten meneekin leppoisasti.

Humppa Soi: Children Of Bodom: If You Want Peace... Prepare For War

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusintaan!
Itse olen todennut sen, että usein justiinsa ennen tenttiä on täysin toivoton, tyhmä ja tietämätön olo, mutta sitä saattaakin repäistä uskomattomia arvosanoja ;) Hyvillä kirjoituslahjoilla, mielikuvituksella ja sepustustaidoilla pääsee joskus pitkälle...

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä tenttiin! Älä anna vituituksen viedä!

Wille kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta.

manninen kirjoitti...

Toivottavasti epäonnistut surkeasti

Wille kirjoitti...

Eiköhän se jo onnistunut. Se epäonnistuminen.

manninen kirjoitti...

Nyt ainakin voit kunnolla testata suhtautumistasi herra itsesääliin. Jos se ei tule niin voit lopultakin luovuttaa sen lopullisesti meille poikamiehille.

generated by sloganizer.net