tiistaina, helmikuuta 13, 2007

"Pull the tapeworm out of your ass"

Koulussa aseteltiin toisiamme röntgenkuvien ottamista varten. Ei tietenkään saatu itse kuvia ottaa vaan harjoiteltiinkin tuota asettelua. Ihan kivaa puuhaa. Toinen puoli koulupäivästä sitten harjoiteltiinkin potilaan hoitoa. Verestettiin vähän mitä oltiin opeteltu. Verenpaineen mittausta, infuusion antoa, potilaan siirtoja yms. Sekin olin ihan mukavaa. Eikä liian vakavaa.

Muuten päivä onkin menny uusintaan lukiessa ja koneella häsläyksessä. Naapurillekin tein hyvänteon ja lainasin hänelle uunivuokaani (peltinen pieni laatikko). Ihan hyvää ruokaa kuulemma sai sillä tehtyä. Johtui varmaan ihan pelkästään niin hyvästä vuoasta.

Täytyypä vielä mainita asia joka sai minut melkein jopa hämilleni tänään. Eräs luokkatoverini sanoi että minä muka olen söpö. Aika mielenvikainen pitää kyllä olla jos noin ajattelee. Asia kyllä sai korjauksen kun siitä alettiin tarkemmin puhua. Hänhän siis vain tarkoitti että en ole miehisellä tavalla komea vaan pikemminkin juuri söpö. Rivien välistä kun osaan hyvin lukea niin tulkitsin tuon että olen ruma. Ei vaan kehdannut päin naamaa sitä sanoa. Arvostan kyllä sitäkin. Tästä miehisyydestä nyt kun alettiin puhua niin aletaanpas jauhamaan oikein kunnolla.

Tiedän että ville on ranskaksi feminiinisukuinen sana joten ehkä se johtuu siitä että minusta ei mitään äijämäisyyksiä paljon löydy. En ryyppää, en rähjää, en tiedä autoista hevon persettä, enkä muistakaan koneista, pidän ruoanlaitosta, en tiedä HIFI jutuistakaan mitään, kuuntelenkin saatana jotain Kaija Koota ja Nightwishiä, tykkään kirjoittamisesta ja lukemisesta, mopollakaan en ole ikinä ajanut, partakaan ei paljon kasva. Mikähän friikki minäkin sitten olen? No ei siinä mitään jos kerran näinkin kelpaan niin mikäs siinä.

Tulipas tilitettyä.

En silti myönnä löytäneeni itsesääliä.

Koulussaopittua:"Ja Ville pois pöydältä"
Humppa Soi: System Of A Down: Kill Rock'n Roll

9 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Älä vähättele itseäsi, sinähän olet miehisyyden symboli

Wille kirjoitti...

Tämä asia tullaan vielä selvittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Toihan kuulosti melkein naisen logiikalta. Jos joku sanoo, että olet söpö etkä miehisen komea, niin sen TÄYTYY tarkoittaa, että olet ruma... :D

Wille kirjoitti...

Omaan siis myös naisen logiikan. Onpa miehekästä.

Anonyymi kirjoitti...

:D :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ovelasti tänne Tiinan kautta ja täytyy sulle kertoa, että fiksuimmat ja mukavimmat tuntemani miehet ovat kaukana tosiäijätyypistä. Mistähän sekin kuvitelma juontaa juurensa, että miehen pitäisi olla äijämäinen? Tämän täytyy olla mieheltä toiselle kulkeutuva tarina siitä kuinka ollaan oikea mies :)

Wille kirjoitti...

Se on aina kivaa kun uusia ihmisiä ilmestyy blogilleni. Ja en minä nyt edes oikeastaan murehdi tuota äijämäisyyttömyyttä. Kunhan mietin ääneen.

manninen kirjoitti...

Tämä tullaan vielä selvittämään, juurta jaksaen...

Anonyymi kirjoitti...

Siis sähän vain olet kosketuksissa sun feminiinisen puolen kanssa. Ei siinä ole mitään pahaa.

generated by sloganizer.net