maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Järkeä vastaan

Kaiken ymmärrettävän järjen mukaan minua pitäisi nyt vituttaa.

Sain lääketieteen perusteiden uusinnasta hylätyn. Pääsee kolmannen kerran kokeilemaan onneaan. Huomiseksi tai viimeistään keskiviikoksi pitäisi tehdä kasa kerääntyneitä koulutehtäviä valmiiksi. Pitäisi lukea keskiviikon uusintaan. Pitäisi siivota kun kohta ei mahdu enää kulkemaan tämän kaiken paskan keskellä. Ensi viikon kahteen vaikeaan tenttiinkin pitäisi pikkuhiljaa alkaa valmistautumaan. Portfolio, mikrobiologia, johdatus tutkivaan työotteeseen. Rahat loppuvat. Lotosta ei taaskaan tullut mitään. Poikamiehen vuoden editoiminen ei onnistu. Kesäksi olisi kiva saada töitä. Kaikki nämä asiat pyörivät päässäni täällä yksinäisyydessä ollessani.

Mutta silti. Ei vitutusta. Ei itsesääliä. Ei mitään masennukseen viittaavaa. Mistä ihmeestä tämä johtuu? Olenko oikeasti menettämässä kokonaan sitä pientä järkeäni joka pistää stressaamaan näistä edellä olevista asioista? Jauhoin kyllä muistaakseni tästä asiasta aikaisemminkin mutta minkäs teet kun se on niin ihmeellistä. Osaako kukaan selittää kyseistä ongelmaani?

Muihin tämän päivän asioihin:

Koulussa opeteltiin EKG:n käyttöä ja minä vapaaehtoisena pääsin esittelemään uskomattoman komeata ja lihaksikasta ylävartaloani koko luokalle. Ihme että naiset eivät pyörtyneet silkasta onnesta. Tästä hyvästä sain sitten muistoksi sydänkäyrän itsestäni. Enpä ole ennen sellaista nähnytkään. Kuulemma vielä ihan terveeltä vaikutti. Ei siis ole sydänsuruja. Ehkä siitä johtuu hyväntuulisuutenikin.

Koulun jälkeen kävin kaupassa ostamassa vähän aineksia päivällistäni varten. Ja yllätin itseni onnistumalla taas ruoanlaitossa. Resepti tulee blogille kun jaksan sen kirjoittaa.

Siinäpä se päivä onkin kulunut. Olen minä kyllä uusintaankin taas lueskellut hieman.

Koulussaopittua: "Sisuskalut voivat olla myös toisinpäin ns. peilikuvana."
Humppa Soi: Stratovarius: Will My Soul Ever Rest In Peace?

10 kommenttia:

AC/DC kirjoitti...

Minun sydänkäyräni varmaan heittelisi ihan miten sattuu kun on sen verran monet sähköiskut tullut otettua.

Anonyymi kirjoitti...

Voi apua, mä ehkä jo sun tilanteessa panikoisin kaikista päälle kaatuvista asioista... :) Mutta tuo tuollanen suhtautuminen on kyllä terveempää, ei se yltiöstressaus mitään muuta kumminkaan. Ja hyvä että on sydän paikallaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä säkin olet vaan niin zen.

Wille kirjoitti...

No en minä Zen Cafesta ainakaan tykkää joten voinko sittenkään olla Zen. Mutta hyvin Adalmiina sanottu että on sydän paikallaan. Ehkä se näin onkin.

manninen kirjoitti...

Jospa oletkin Pohjoinen Zen.

manninen kirjoitti...

Meikä muuten repesi kun olet saanut asiallista palautetta...Jooooooooooo

Wille kirjoitti...

Eikö tämä blogin yleinen linjakin ole asiallinen?

pikvi kirjoitti...

Ei blogin linja voi olla asiallinen, kun blogin "presidentti" ei kuuntele zen cafea.

manninen kirjoitti...

Ihmekkös tykkäät kikkelihevistä kun kerta ruokavalioskin on kiveksiä täynnä

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoa että oot vieläkin pysyny hyvissä fiiliksissä!

generated by sloganizer.net