lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

Yölläkin voi tänne kirjoittaa

Kirjoitetaan vaihtelun vuoksi näin yömyöhällä tänne blogilleni kuulumisiani. Töissä oli ihan mukava päivä. Mukaville ihmisille soittelin. Töiden jälkeen sitten Amarilloon kaverini kanssa Dreamtalea kuuntelemaan. Kauan jouduimme kuitenkin odottelemaan ennen kuin keikka alkoi mutta mihinkä meillä kiire olisi ollutkaan ja kun siellä soi hyvä musiikkikin taustalla. Otin myös tavallista enemmän kontaktia naispuolen edustajiin. Viereeni nimittäin jossain vaiheessa rantautui kaksi nättiä tyttöä ja toinen niistä sitten kysyi että monelta bändi aloittaa soittamisen. Vastasin etten tiedä ja tytöt poistuivat. On se hurjaa.

Keikka oli hyvä. Koska kyseessä oli levynjulkkarikeikka niin soittivat varmaan kaikki uuden levyn biisit ja oli kyllä meneviä ralleja. Tällä kertaa yleisöäkin oli vähän enemmän kuin viimeksi ja yleisö oli oikeasti mukana. On se hienoa olla hikisten miesten ympäröimänä kuuntelemassa heavya.

Mutta nyt nukkumaan ja huomenna kaveri uhkasi tulla nöyryytettäväksi Wormsissa ennen kuin illalla suunnistan tupareihin.

Hyvää viikonloppua lukijoilleni ja niillekin jotka ei tätä lue.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tuparia! :D

generated by sloganizer.net