perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Tänään se joka kesäinen ankeus taas koittaa

Lähdemme siis Kärnään. Ei siitä hauskaa reissua tietenkään tule. Varmaan vain nyhjötämme ja valitamme että taasko sitä piti sinne lähteä. Mutta perinne on perinne. Tämä on jo kuudes kerta. Ensimmäisen kerran kun kävimme olimme vielä lukiossa ja muistan kun silloin sovimme että tästä tehdään perinne ja joka kesä käydään vaikka kukaan ei haluaisikaan. Vielä ei kuitenkaan ihan väkisin ole sinne itseään tarvinnut raahata. Ja toinen tärkeä sääntö on se että Kärnään ei naisia viedä. Se on ollut vielä helpompi toteuttaa. Ei sinne korpeen kukaan nainen haluaisikaan. Ainakaan tässä seurassa. Jos vanhat merkit paikkansa pitää niin videomateriaaliakin syntyy ihan kiitettävästi. Sen luokan videomateriaalia kuitenkin ettei voi julkisesti esittää. Katsojien onneksi.

Palaan ehkä sunnuntaina takaisin. Luvassa on silloin ainakin jonkinlaista raporttia reissusta ja Willen Keittiötä teidän valitsemista aineista. Tuolta se meidän meno varmaan ulkopuolisista näyttää:



Ja pelottavinta meidän touhussa on se että olemme aina selvinpäin. Ei voida laittaa kännin piikkiin mitään.

Humppa Soi: Mikko Alatalo: On vanha jengi koossa taas
Humpastalainattua: "Täältä puuttuu vain ne jotka on liituraidassa"

Elämässäopittua: 13. päivä perjantai on mitä mainioin päivä Kärnän aloittamiselle.

3 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Hauskaa kärnäilyä Wille ja muut mukaan lähtijät :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta reissulta. :D Pitäkäähän hauskaa!

Jensku kirjoitti...

Hei mä oon kysyny monesti, ett pääsenkö mukaan, mut joka kerta se on evätty!! Te ja teidän säännöt..... mut pitäkääpä hauskaa :)

generated by sloganizer.net