maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Savusaunaa, vesisadetta, ongintaa, karaokea...

Täällä taas. Tampereella. Makaronilaatikko valmistumassa ja soittimesta Miljoonasade soimassa. Huomenna alkaa vasta työt joten laiskottelen vielä tämän päivän. Kaikkia tietenkin kiinnostaa miten Ultimus juhannuksen vietti. Tässä pientä raporttia.

Torstaina Seinäjoen kautta Keski-Suomeen ja matkalta tarttui mukaan pari levyä vaikka niin lupasin vähentää niiden ostamista. Illalla katsoimme Desperationin veljeni kanssa. Ei kovin häävi.

Perjantaina juhannuksen viettoa perheen parissa. Savusaunan lämmitystä. Mölökyn tekemistä (jota tosin emme ehtineet oikein pelaamaan kun iski ukkoskuuro). Mato-ongella käymistä pikkusiskon kanssa. Minulle 1 särki. Siskolle 1 särki ja 1 ahven. Vettä satoi ja kastuimme. Ei haitannut kun pääsi heti kalalta savusaunaan. Kiuas romahti. Ei sekään löylyjä haitannut. Makkaraa ja muurinpohjalettuja. Sitä perinteistä juhannusta.

Lauantaina naapuripitäjään saunomaan poikamiesten kanssa. Tietenkin vähän myös makkaran paistoa ja mölökkyä munasillaan. Illalla Kukonhiekkaan katsomaan millainen paikka se oikein on. Ei siellä ainakaan nuorta väkeä ollut. On se kumma. Ehkä ne pelästyivät kun minä kajautin komealla lauluäänelläni karaokessa Kuka keksi rakkauden. Nyt on sekin kokeiltu.

Sunnuntaina kömmimme puolen päivän jälkeen mökiltä serkkujeni luokse hetkeksi ja sieltä sitten takaisin kotio. Veli suunnisti omille teilleen ja minä katsoin illan Spede Showta.

Tänään aamulla aikaisin tädin kyydillä Jyväskylään ja jo klo 8.22 juna lähti kuljettamaan minua kohti Tamperetta ja täällä nyt ollaan. Makaronilaatikkokaan ei valmistunut vaan nälkä vei voiton ja syönkin tässä nyt makaronia ja jauhelihaa.

Humppa Soi: Miljoonasade: Murheenkryynit
Humpastalainattua:
"Vain naisista vahvin ja rohkein
miehistä kaunein
voi laulaa kuraojan karaokessa
korkeimman äänen"

Elämässäopittua: Karaokessa on tuskaa odottaa omaa vuoroaan.

18 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Sähän olet päässyt hyvän musiikin makuun, vaikka vielä onkin vähän koulimista.

Kai sä sitten täällä Tampereellakin pelaat sitä mölkkyä munasillaan? Täytyy vaan mennä jonnekin sellaiseen paikkaan, ettei poliisit pidätä julkisesta irstailusta.

Wille kirjoitti...

Tarkoitat varmaan tuota kun lauloin niin hyvän biisin karaokessa.

No jos muutkin pelaajat on alasti niin sitten.

Mimmu kirjoitti...

Mä en halua pelata Willen kanssa mölkkyä, jos se edellyttää alastomuutta. Tätä ruhoa kun ei ehkä esitellä suuremmin julkisesti.

Kivalta kuulosti tuo sun Juhannus muuten :)

Wille kirjoitti...

No ehkä sitä voidaan pelata ihan vaatteet päälläkin.

Kivastihan tuo juhannus menikin. Juhannusheila tosin puuttui.

Mimmu kirjoitti...

No sitten voidaan harkita, jos saa vaatteet pitää päällä. Ootko sä silti alasti?

En oo muuten koskaan pelannu mölkkyä...

Wille kirjoitti...

No en minä nyt sitten alasti uskalla olla jos ei muutkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin oon laulanut karaokea kaks kertaa. Tahdon olla sulle hyvin hellä ja Hengaillaan oli mun viisut. :D

Mullakaan ei ollut juhannusheilaa, vaikka nukuinkin kahden miehen välissä aitassa. ;) Lämmintä oli.

Mä voin kyllä tulla katsomaan, vähän niinku kannustamismielessä jos saat koottua sellaisen alastomuusjoukkueen mölökyn peluuseen täälläkin. :D

Mimmu kirjoitti...

Wille, miksikös et uskalla? On sitä tässä nyt ennenkin alastomia miehiä nähty ;)

Mä oon muuten laulanu sit muutaman kerran enemmän karaokea kuin Sirtsu. Viimeksi tammi-helmikuussa. Silloin tuli laulettua ainakin marraskuuta ja sit viidestoista yötä.

Ja tuun kanssa katsomaan sitä mahdollista alastonmölkkyä, jos Wille ei kerran yksin kehtaisi. Mieluiten sitten men only -peli, kiitos silloin :)

Wille kirjoitti...

Eihän se nyt olisi reilua että toiset vaan katselis vaatteet päällä. Vaikka ei tosin ilman suurennuslasia paljon katsomista oliskaan.

Mimmu kirjoitti...

Et sä nyt niin pieni mies ole. Eihän siinä mitään yksityiskohtia tultaisikaan katsomaan, vaan kokonaisuutta tietenkin ;)

Wille kirjoitti...

Niin joo, mitä sitä turhaan keskittyä pieniin yksityiskohtiin.

Mimmu kirjoitti...

Noh noh..

Annikki kirjoitti...

Säät ei suosi tosiaana mölkkyä vieläkään, mökillä paistoi vielä aurinko, mutta jo Kärnän kohdalla ropisi vettä tuulilasiin.

Wille kirjoitti...

Wau! Tiedät missä on Kärnä!

Annikki kirjoitti...

Jep jep, se on siinä matkan varrella, kun mänöö mökille(joka on Maaningalla) Viitasaaren kautta. Paljon muuta sen nelostien varrella ei ookaan :D

Wille kirjoitti...

Kärnä on kyllä mahtava paikka. Siellä on vaikka ja mitä.

Annikki kirjoitti...

kaks taloo ja mylly?

myllylle taitaa olla ihan tiekylttikin. :D

Wille kirjoitti...

Onhan siellä joku sähkömuseokin.

generated by sloganizer.net