torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Levyjen ostelu karkaa kyllä aina

Kurkku on jo parempi. Nuha ja yskä välillä vaivaavat mutta paljon mieluummin ne kuin kurkkukipu. Olo on jo paljon pirteämpi kuin parina viime päivänä.

Aamulla kävin Prismassa ruokaostoksilla ja palautin vähän pulloja. Sainkin niillä rahoilla ostokset tehtyä. Sieltä tultuani väsäsin kinkkukiusauksen. Ruokailun jälkeen pieni ruokalepo ja sitten päätin lähteä Anttilaan ostamaan kauan suunnitteilla olleen Iron Maidenin Number Of The Beast levyn. No ostinhan minä sen mutta matkaan tarttui vähän muutakin. Nimittäin Tom Waitsia, Ensiferumia ja Blackmore's Nightia. Nyt ei passaa kyllä enää lähiaikoina ostella levyjä tai joudun tosissani elämään köyhästi.

Levyjä kuunnellessa menee varmaan tämä ilta ja huomenna sitten töihin. Huomenna voisin jopa yrittää vähän pääsykokeisiin lukemistakin kun se on taas jäänyt. Onneksi ne on jo viikon päästä niin pääsee niistäkin eroon. En ota kyllä stressiä. Menee miten menee. Parhaani kuitenkin yritän. Ensi vuonna sitten uudestaan hakemaan jonnekin jos menee huonosti.

Humppa Soi: Ensiferum: Blood is the Price of Glory

Elämässäopittua: Levyjen valinta on joskus vaikeaa kun on niin paljon valinnanvaraa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikea asenne! Paljon levyjä, eikä turhaa stressiä mistään. :D

Wille kirjoitti...

Tuon asenteen kun saisi vielä jotenkin säilytettyä. Levyjen osto ei tuota vaikeuksia mutta tuo stressittömyys onkin sitten jo vaikeampaa.

Kommentoimme muuten tietämättämme toistemme blogeilla melkein samaan aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä muista milloin olisi viimeksi tullut ostettua CD:itä. Olisiko ollut Vuonna 85:n soundtrack. Muistan kyllä ajan, jolloin niitä tuli hamstrattua enemmänkin. Silloin toisilla oli perjantaipullo ja mulla levy. xD Piti vain opiskelijana rahapulassa myydä niitä aika paljon pois. Rakkaimmat jäi jäljelle, mutta kyllä joitakin on myöhemmin kaipaillut.

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitäs kans hankkia tuota Blackmore's nightiä. Ja tuo Maidenin levy on kans ihan huippu, mut se multa kyllä löytyykin jo :) Muksaa viikonloppua Wille!

Wille kirjoitti...

Tiia: Toivottavasti minä en niin rahapulaan koskaan joutuisi. Mutta niinhän se taitaa olla että ne rahat mitä muilla opiskelijoilla ja nuorilla menee juomiseen niin minulla menee levyihin ja keikoilla käymiseen.

Lumi: Kannattaa hankkia Blackmore's Nightia. Minunkin oli jo pitkään tehnyt mieli ja nyt sain vihdoin ostettua. En kyllä pettynyt yhteenkään ostamaani levyyn. Nyt alkaa olla jo Iron Maideninkin ne levyt kasassa joilta ne heinäkuussa biisejä soittelevat. Muksaa viikonloppua sullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, levyjen osto lähtee käsistä, aina. Tosin mulla on samantyyppisiä ongelmia myös leffojen kanssa. Kerran jos eksyy johonkin nettikauppaan (MIKSI siitä on tehty niin helppoa?), saakin varautua siirtämään seuraavan palkkansa suoraan levykaupan kassaan ja vuokraamaan kuorma-auton, jotta saa kaiken kulkemaan postista kotiin.

generated by sloganizer.net