torstaina, kesäkuuta 12, 2008

"Sen ymmärtää vain autuaat"

Olo on kieltämättä mukavan helpottunut. Nyt saan nauttia kesästä eikä tarvitse miettiä pääsykokeita. Vaikka ne nyt huonosti menikin enkä todellakaan odota sieltä mitään positiivista tulosta niin silti ei harmita. Tein minkä osasin. Ensi vuonna sitten uudestaan tai mistä sitä tietää mitä tässä vielä keksii. Vaikka tulevaisuus edelleen on usvan peitossa niin silti on jotenkin harvinaisen hyvä olla. Tällä hetkellä nautin jopa yksinolostani. Siitä että saa vain olla rauhassa oman itsensä kanssa sen kummemmin mitään tekemättä. Vähän samanlainen olo kuin pikkupoikana jos sai jäädä kotiin kun muut lähtivät kyläilemään tai sukulaisiin.

Minulla piti muka olla jotain asiaakin kun aloin tätä kirjoittamaan mutta autaasti unohdin sen. Ehkä halusin vain kertoa sen että minua ei jäänyt pääsykokeet harmittamaan. Unohdettaisiinko tämä aihe hetkeksi?

Humppa Soi: Kaija Koo: Mitä siitä
Humpastalainattua:
"Mitä siitä, jos en saa mitään
aikaiseksi, tänäänkään
kun kaiken aina huomiseen siirtää
ei tule tehdyksi virheitäkään"

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Mikään ei oikeastaan ole parempi olotila kuin se, että huomaa, ettei asiat olekaan oikeastaan yhtään hassummin. :)

Wille kirjoitti...

Totta.

Thundercat kirjoitti...

no onhan sul ainakin töitä niin sentäs jotain tekemistä.. tosin mäkin olin ihan varma että vituiks meni pääsykokeet kun tonne seamkiin hain mut sit pääsinkin sinne ja tuli kauhee kiire järjestellä asioita kun en yhtään varautunu siihen :) muuten tiiätkö mihin aikaan lauantaina tulee uusintana se sun eroottinen tv esiintyminen Voice kanavalla?

Wille kirjoitti...

Seksiä tihkuva tv esiintyminen uusintana lauantaina klo 14.00.

Tiina kirjoitti...

Unohdetaan!

Pitäiskö laittaa oikein ajastukseen se uusinta...

Wille kirjoitti...

Se on kuitenkin viimeinen hetki päästä sitä ihmettä todistamaan kun Ultimuksen eroottinen ääni on telkkarissa.

AC/DC kirjoitti...

Eikö se tule lauantaina muina aikoina kuin klo 14.00?

Wille kirjoitti...

Ei tule ei.

generated by sloganizer.net