sunnuntaina, kesäkuuta 01, 2008

Ei kai tässä taas mitään ihmeitä

Viikonloppu meni ihan mukavasti. Lauantaina pidimme Mannisen ja veljeni kanssa paskan elokuvan illan jota varten Manninen oli käynyt vuokraamassa kaksi leffaa joista ei tiedettu etukäteen yhtään minään. Ensimmäinen leffa jonka katsoimme oli The Breed. Siitä on vaikea kauhuleffan enää huonommaksi tulla. Kliseitä yhdistettynä huonoihin näyttelijäsuorituksiin sekä erittäin epäonnistuneet kauhukohtaukset. Ei ollut jännityksestä tietoakaan. Jotain koiria siinä oli joita olisi kai pitänyt pelätä mutta ei se nyt kauhean pelottavaa ole kun koirat vaan istuskelevat kirkkaassa auringon paisteessa. Toinen leffa oli Captivity joka oli pienoinen pettymys sillä se oli oikeasti ihan hyvä leffa. Lauantai-ilta menikin sitten saunoessa ja grillaillessa. Kuinkas muutenkaan.

Tänään kävin porukoitten kanssa yhden meidän kyläläisen lakkiaisissa. Oli kyllä hyvät ruoat. Omatekoisia karjalanpiirakoita. Niitä ei voi liikaa ylistää.

Mitään muuta kerrottavaa minulla ei taida ollakaan. Nyt olen taas täällä Tampereella pari viikkoa. Töissä käyn ja pääsykokeisiin yritän lukea. Unohtamatta tietenkään Annikin tupareita.

Niin ja eivät ole vielä ilmoittaneet milloin minusta se julkkis tulee. No, eipä tuolla niin kiire ole nolata itseään.

Humppa Soi: Antabus: Eilen
Humpastalainattua:
"Tänään ei mikään ole kuin eilen
Eikä mikään tämän paremmaksi tuu."

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Karjalanpiirakoita ei myöskään ikinä voi syödä liikaa, tai no, ehkä voi, muttei ainakaan liian usein.

Mimmu kirjoitti...

Voi hitsi, mäkin haluaisin ite tehtyjä karjalanpiirakoita.

Wille kirjoitti...

Kukapa ei haluaisi?

generated by sloganizer.net