tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Muusikotar ole hyvä

Tässä siis Oma listani valinnat niille onnekkaille jotka ei ohjelmaa joutuneet katsomaan. Järjestys taitaa olla kyllä väärä mutta en minä muutenkaan sitä miettinyt joten se ei liene oleellista.

10. Scorpions - Still Loving You
9. Indica - Pahinta tänään
8. Within Temptation - Angels
7. Nick Cave & The Bad Seed & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow
6. System Of A Down - B.Y.O.B
5. Viikate - Me olemme myöhäiset
4. Bloodpit - Platitude
3. Ruoska - Mies yli laidan
2. Olavi Uusivirta - On niin helppoo olla onnellinen
1. Nightwish - Wish I had an angel

Sitten arkeen takaisin. Tänään iski taas epätoivo tulevasta. Kertailin tuossa pääsykoeasioita ja ei siitä tullut yhtään mitään. Enhän minä osaa edes sanaluokkia, enkä tiedä mikä on adverbi vaikka senkin olen 500 kertaa yrittänyt opetella. Ei näillä taidoilla ole kyllä mitään toivoa päästä yliopistoon. Pitäkää tunkkinne. Tekisi mieli jättää kokonaan menemättä pääsykokeisiin mutta kai siellä on käytävä ahdistumassa ja katsomassa millaiset ne on. Mitä ihmettä minä teen ens talven? Liminkaan voisi mennä vuodeksi kirjoittelemaan mutta kun sekin on maksullinen koulu ja rahaa ei ole niin ei oikein kiinnostaisi. Eikä huvittaisi täältä Tampereelta muuttaa muualle nyt kun tänne on jo kotiutunut. Olenko minä gallupilla koko pitkän talven pienellä palkalla kituuttaen? Ihanaa. Miksi minä olin taas niin tyhmä etten hakenut minnekään muualle? Pelasin kaiken yhden kortin varaan ja senkin pelasin päin persettä. Tulipahan taas pitkästä aikaa ryvettyä itsesäälissä. Hyvähän sitä on harjoitella kun ensi talven se kuitenkin on kaverinani.

Mutta nyt pyykkiä pesemään ja ruokaa tekemään.

Humppa Soi: Megadeth: Losing My Senses

20 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joo, kyllä toi Olavi oli SE hyvä biisi. :D
Viikate nyt menettelee, mutta toi Ruoska oli kyllä aika paha. Se jää päähän soimaan ja laulan sitä seuraavan kuukauden taas. :D

Mutta äläs nyt. Sun pitää luottaa itseesi. Ei kai siitä pääsykokeesta mitään tule, jos tolla asenteella lähdet. Itsesäälissä ehtii rypeä sitten niiden tulosten julkistamisen jälkeenkin, mikäli on tarvetta.

Wille kirjoitti...

Arvelinkin että ei kovin montaa biisiä voi olla josta tykkäät.

Tiedänhän minä että asenne ratkaisee paljon pääsykokeissa mutta vähän on vaikea saada oikeaa luottamusta omiin kykyihin kun tuntuu että en ole oppinut yhtään mitään vaikka olenkin mielestäni ihan hyvin lukenut. Itsellenihän minä tässä vain kiusaa teen joten ei sillä niin väliä.

Annikki kirjoitti...

Kyllä sitä tekemistä aina löytyy.

(voin lainata mölkkyä vaikka koko talveksi :) )

Ja varsinkin jos ei pääse kouluun, niin voi tehdä aivan kaikkea muuta, mitä on aina halunnutkin. Näin minä ainakin aion tehdä. Kuten mennä tanssimaan tanssikouluun, ja ehkä aloittaa pianonsoiton ja tehdä lisää taidegrafiikkaa ja vihdoinkin sen roikkuvan vyökokeen aikidosssa jne..

Ja minä olen sentään jo vanaha akka, jolla ei tod. olisi "aikaa" jäädä enää yhdeksikään vuodeksi vätystelemään elämäni kanssa. Mutta niinpä vaan vätystelen. :)

Annikki kirjoitti...

Mutta ennen kuin heität pyyhkeen kehään, niin jäitä pipoon ja käyt rauhallisin mielin siellä pääsykokeessa ja teet parhaasi. Sillä se on ohi, ja se riittää tältä erää.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai sä menet sinne pääsykokeisiin. Jos tuo kortti ei voita, mietit talven uutta strategiaa ja ensi vuonna ässäät sitten. Sitäpaitsi ihan hyvin voit päästä sisään, vaikket sitä nyt uskoisikaan.

Wille kirjoitti...

Niin. Ei se nyt mikään maailmanloppu tosiaan olisi vaikka vuoden vielä vätystelisin. Välillä vaan täytyy vähän purkaa kirjoittamalla ahdistusta. Kyllä minä pääsykokeissa parhaani teen ja se tosiaan saa riittää.

Milloin pelataan taas mölkkyä? Se on kivaa.

Annette Sinclair kirjoitti...

Tääänk juuu! *käy linkeillä*

Hyvä lista! :D Erityten Scorpparit ja Kylie&Nick vetosi.

Eikä pääsykokeet ole niin vakava juttu. Parempi käydä katsomassa kuin jättää menemättä. Jos tuntuu siltä, ettet tiedä vastauksia, niin menetät vain tunnin elämästäsi.

Siis, Liminkaan vain ja tervetuloa naapuriksi, mutta miksi Ouluun asti? Orivedelläkin on kovin arvostettu kirjoittaja-linja. Nimim. "Oriveteläinen vuoden ajan"

Wille kirjoitti...

Se on totta että ei siinä mitään menetä kun pääsykokeissa käy vaikkei onnistuisikaan mutta jotenkin nolottaa ja hävettää mennä näin tietämättömänä.

Liminka muistaakseni on halvempi ja siellä on jo minulle paikka varattuna. Niin ja tietenkin koska sinä olisit naapurissa. Mutta saa nyt nähdä mihin ratkaisuihin päädyn.

Anonyymi kirjoitti...

En tykännyt yhdestäkään biisistä :) Tosin, Indican video oli hieno. Listojen tekeminen on vaikeaa, varsinkin jos pitää laittaa paremmuusjärjestykseen.

Ina

Wille kirjoitti...

Nostan hattua rehellisyydellesi. Listan tekemistä vaikeutti myös todella huono valikoima biisejä joista valita.

Annikki kirjoitti...

Mölkkyä voidaan pelata vaikka koko kesä. Mullahan ei nyt ihan liikaa ole tuttuja tässä uudessa kaupungissa. :P

Jospa tuo tiinakin lähtis mukaan..

Tietysti jos tulisi tuo kesä takaisin, kun onkin yllättäen aika marraskuu tuolla ulkona.

Wille kirjoitti...

Minulle käy kyllä melkein milloin vaan mölkyn pelaaminen. Mikäs sen mukavampaa kuin heitellä puupalikkaa kesäpäivänä hyvässä seurassa. Vai voiko sanoa hyvässä seurassa jos minäkin olen mukana?

Mimmu kirjoitti...

Toi lista oli kyllä aikas hyvä, tosin Tiinan kanssa samaa mieltä tuosta Ruoskasta. Koko eilis illan päässäni heittelin miestä yli laidan. ;)

Pääsykokeisiin vaan. Ei siinä häviä kun tosiaan pienen hetken. Ja onpa sulla edes se galluppi. Ainahan voit siinä samalla etsiä jotain toista työtä, jos nyt niin käy, ettet yliopistoon pääse.

Wille kirjoitti...

Se kieltämättä jää vähän soimaan päähän.

Niin. Onneksi on galluppi. Kesätyönä ei kyllä parempaa voisi ollakaan kun saa niin vapaasti valita työvuorot oman maun mukaan. Talveksi täytyisi kyllä sitten keksiä jotain muutakin, mutta turhaan kyllä vielä edes mietin. Pitäisi ottaa asiat järjestyksessä. Ensiksi pääsykokeet pois alta ja sitten odotella tulokset ja sitten vasta miettiä tarkemmin tulevaisuutta.

Annikki kirjoitti...

Voi sanoa, että on hyvässä seurassa. :)

Annette Sinclair kirjoitti...

No sitten Liminkaan! Sekaan vaan, tänne mahtuu :).

Ja hei, kuitenkin tiedät enemmän oikeita vastauksia niihin koekysymyksiin, kuin esimerkiksi varusmiehet jotka käyvät kokeissa vain vapaapäivän saadakseen. Tai tyypit, jotka uskovat olevansa niin kovia ettei koe tarvetta kokeisiin lukemiselle. Näitä riittää jokaisessa kokeessa. Äläs siis turhaan häpeä itseäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Teet vaan parhaasi siellä pääsykokeissa. Voihan olla, että koet valtavan valaistumisen ja aivoistasi ikään kuin virtaa oikeaa dataa paperille, vaikkei nyt siltä tunnukaan. Joskus sitä vaan yllättää itsensä kovin positiivisesti. Toivotaan sulle sellainen kokemus! JOO! :D

Muutama välivuosi opiskelusta on sitä paitsi ihan ok. (Minäkin pidin aikoinani kaksi. Olin töissä kouluavustajana.) Sitten maistui taas opiskelukin eri tavalla. Niin, että kävi miten kävi, uskon että asiat järjestyy niin kuin niiden on tarkoitus järjestyä. Hyvin sulle vielä käy. ;)

Wille kirjoitti...

Pakkohan asioiden on järjestyä kun on näin iso tukijoukko.

Tiina kirjoitti...

Heitellä puupalikkaa? Siis minua vai?

En oo koskaan mölökkyä pelannu, mutta kaikkeahan pitää kokeilla paitsi kansantansseja.

Wille kirjoitti...

Palikat heittää palikalla palikoita. Siinä on mölkyn säännöt lyhyesti.

Nyt vain sovitaan ajankohta milloin kaikille käy ja eikun heittelemään.

generated by sloganizer.net