tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Viimeinkin sain selvyyttä asioihin

Tänään siis sain tietää miten on uusintani mennyt ja että kaatuuko harjoitteluni siihen vai jatkanko vielä luokkani kanssa eteenpäin tätä röntgenuraa. Aamupäivä meni sähköpostia vähän väliä selaten että joko olisi tulokset tullut. Siinä puolenpäivän aikaan siellä sitten olikin vastaus mieltäni painavaan kysymykseen. Sain siitä... siis... miten sen nyt sanoisi... pitäisikö pitkittää vielä lisää... menikö läpi vai ei... No... Menihän se. Ykkönen siitä pätkähti, mutta joka tapauksessa läpi. Hilkulla oli. Jostain tehtävästä sain taas nollat, mutta lopputulokseksi kumminkin ykkösen arvoisen suorituksen tein. Hieman helpottaa tätä oloani. Onhan sitä tullut viime ajat pohdittua. Ainoa huono puoli on tietenkin se että luokkatoverini joutuvat minua vielä kestämään. Pyydän sitä anteeksi.

Torstaina sitten seuraava koe ja näyttökoe, mutta en usko että niissä suurempia ongelmia tulee. Perjantaina sitten Kaupin röntgeniin harjoitteluun.

Mitäs muuta. Mahtavat kelit ja elämä hymyilee. Tuosta poikamiesten blogilla olevasta Pikvin jutusta tuli mieleen että pistetäänkö pystyyn Vuoden Tyhmin Teko -kisa? Pikvi olisi aika vahvoilla. Minä en olekaan mitään tyhmää tänä vuonna vielä tehnyt, jollei sitten kivesten syömistä lasketa. Mutta vuosi on vasta alussa...

Koulussaopittua: "Koulu jatkuu"
Humppa Soi: Valion piimämainos laulu
Humppastalainattua: "Tosimiehen vierelleni, miehen riskin rinnalleni, rakastajan vatsalleni: PIIMÄ"

P.S. En edes pidä piimästä mutta tuo laulu on vaan niin hieno.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ykkösestä! Sehän riittää.

Se piimämainos on ehkä yksi parhaita ikinä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minunkin puolesta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea onnea!!

Wille kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän tunteen, kyseinen dilemma on tuttu minullekkin. Kiitos silti kommentista :D

Kody kirjoitti...

Loistavaa, onnea opiskelijalle :)!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon! :) Ansaitsit kyllä päästä läpi. Sama se millä arvosanoilla läpimeno tapahtuu. Toivottavasti saat tästä uutta puhtia ja parempaa mieltä!

Wille kirjoitti...

Hienoja kommentteja. Kiitos kaikille.

pikvi kirjoitti...

Minä tosiaan olisin kyllä vahvoilla tuossa vuoden tyhmin teko kisassa. Eikä tuo vielä tosiaankaan ole niitä tyhmimpiä tekoja.

manninen kirjoitti...

Pistä linkki sinne levysivulle!

Anonyymi kirjoitti...

Viitsisitkö sallia tuolla levyblogissasi kommentit muilta kuin blogger/google-tyypeiltä? Ei mulla nyt sit enää mitään sanottavaa ole, mutta jos joskus tulevaisuudessa.

Ei kun sitähän mä vaan olisin sanonut, että Maj Karma on nähty livenä sen sata kertaa.

Wille kirjoitti...

Eikö siellä pitäisi onnistua muiltakin kommentoiminen, kun kerran täälläkin onnistuu. En ainakaan tähän hätään keksi miksei onnistuisi. Ja nyt on Manniselle linkki että löydät.

manninen kirjoitti...

Minähän en sinua kiitä!, mutta kiitos nyt kuitenkin

generated by sloganizer.net