keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Rakkaat lapseni eli levyni

Ehkä typerin idea blogini historiassa on syntynyt. Alan lisäämään tähän listaa levyistäni jotka omistan. Yhden per päivä. (Tai siis ne päivät jolloin olen netin ääressä, tai muuten jaksan ja viitsin) Kirjoitan samalla jotain kyseisestä levystä. Saa arvostella. Lähinnä teen tätä silti itseäni varten.

1. Nightwish: Once.
En ala arvostella erikseen mikä on paras Nightwishin levy sillä mielestäni ne kaikki ovat aivan mahtavia, en voi laittaa muutenkaan levyjä paremmuusjärjestykseen. Muistan kuinka tätä levyä odotin kuin kuuta nousevaa. Ainoa levy jonka olen tilannut ennakkoon. Levyn heikoin lenkki on mielestäni Nemo. Liialla radio soitolla voidaan pilata hyväkin biisi. Joskus sitä toivoo että Nightwish ei olisi menestynyt niin olisi helpompaa päästä keikoille. Levystähän minun piti jauhaa. No mahtavaa orkesterin käyttöä, komeaa laulua ja hienoja melodioita. Mahtipontisuutta ainakin löytyy. Ja voiko enää hienommin levy alkaa.
Levyltälainattua: "Once I had a dream and this is it"
Tiesitkö: Levyllä huutaa intiaanin lisäksi myös Hynynen. Aaargghh by Hynynen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hynynen on kova jätkä! Ja suomen seksikkäin rokkari, as we all know.

Muuta en sitten taida tähän postaukseen sanoakaan. :)

Akkiki kirjoitti...

Uijui! Mäkin haluun jo keikoille. Niihin on kyllä haastavaa päästä. Itse olen nähnyt bändin Sauna Openissa, Tulliklubilla, Paviljongissa, Provinssissa, Ankkarockissa ja ehdoton huipennus oli Once-kiertueen viimeinen keikka Hartwall Areenalla. Vieläkin menee kylmät väreet. Varsinkin, kun katselee dvd:ltä sitä meininkiä. Voiko kukaan tehdä niin hyvää musiikkia, kun Holopainen?! Ei.

Akkiki kirjoitti...

Niin ja mainittakoon myös, että pikkuveljeni näyttää Marco Hietalalta. Huippua!

manninen kirjoitti...

Milloinka voimme odottaa Spesialisti cd:n esittelyä?

manninen kirjoitti...

Tai Phill Collinssia?

Wille kirjoitti...

Voi kun itsekin näyttäisi Marco Hietalalta, siinä on hieno mies.

generated by sloganizer.net